1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dört kök Hintkeneviri ile yakalandılar
Dört kök Hintkeneviri ile yakalandılar

Dört kök Hintkeneviri ile yakalandılar

İkametgahlarında toplam dört kök Hintkeneviri olduğuna inanılan madde bulunan D.B ve S.C hakkında, üç gün tutukluluk emri verildi

A+A-

Tanju KONURALP

Girne'de, 21 Temmuz tarihinde yapılan arama sonucu, ikametgahlarında toplam dört kök Hintkeneviri olduğuna inanılan madde bulunan D.B ve S.C hakkında, üç gün tutukluluk emri verildi. Polis Çavuşu Barış Duman’ın şahadet getirdiği duruşmada, mahkeme emri ile zanlıların ikametgahlarında yapılan arama sonucunda, dört adet, yaklaşık 4-8 cm uzunluğunda Hintkeneviri bitkisi ele geçirildiği ve bu doğrultuda zanlıların tutuklandığı ifade edildi. Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları huzurunda görülen davada, Savcılık Makamını ise Mustafa Atakara temsil etti.
“Tohumları Türkiye’den getirdiler”
Mahkeme huzurunda şahadet getiren Polis Çavuşu Barış Duman, yapılan sorgulamada zanlı 2 S.C’nin, yetiştirmek üzere tohumları Türkiye’den getirdiğini belirtti. Zanlı 1 D.B’Nin ise bu tohumları ektiğini ifade eden Duman, her iki zanlının da suçlarını itiraf ettiklerini kaydetti. Henüz kayıp emare ve alınacak ifadeler olduğunu sözlerine ekleyen Duman, bu doğrultuda zanlıların, üç gün süreyle daha poliste tutuklu kalmaları yönünde talepte bulundu. Tarafları dinleyen Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları, her iki zanlının da poliste üç gün süreyle daha tutuklu kalmaları emrini verdi.

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur