1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 'Domuzun Kuyruğu' oyunu İskele'de güldürdü
'Domuzun Kuyruğu' oyunu İskele'de güldürdü

'Domuzun Kuyruğu' oyunu İskele'de güldürdü

İskele Belediyesi, 8. Kültür&Sanat Günleri çerçevesinde dün akşam, Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nu ağırladı

A+A-

İskele Belediyesi, 8. Kültür&Sanat Günleri çerçevesinde dün akşam, Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nu ağırladı. Bekir Kara’nın yazıp yönettiği ‘Domuzun Kuyruğu’ isimli komedi oyunu, hem güldürdü, hem de toprak hırsının ve alkolün neler yapabileceğini gözler önüne serdi. Dün akşam sahneye konulan oyunu izlemeye gelenler arasında vatandaşların yanı sıra, İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları, Meclis Üyeleri, Müdür Vekili ve Güzelyurt Belediyesi Asbaşkanı Cihan Kombos da vardı.

 

Oyuncuların performansı tam not aldı

Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Domuz Kuyruğu isimli komedi oyunu, izleyenlere eğlenceli saatler yaşattı.  Kim kimi kuyruğundan yakalayacak sorusuna yanıt aranan oyunda toprak hırsı ve alkolün insanoğluna vereceği zararlar konu alındı.  Bekir Kara’nın yazıp yönettiği oyunda Mehmet Çangar, Sercan Avcı, Jale Dinarlı, Gülen Rüstemoğlu, Hüseyin Emiroğlu, Rüstem Tüccar, Bilge Özikiz, Fadime Sercan, Şaziye Numanoğlu rol alırken oyunun ses, ışık ve efektini ise Seylan Zeybek Bolçocuk ayarladı. Bu arada oyuncuların muhteşem performansı ise izleyenlerden tam not aldı.

 

Oyunculara tek tek teşekkür edildi

Oyunun sonunda ise İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları Güzelyurt Belediyesi Asbaşkanı Cihan Kombos’a teşekkür çiçeği taktim etti. Meclis Üyeleri ve müdür vekili ise Yönetmen Bekir Kara ve oyuncalara karanfiller taktim ettiler.

Bu haber toplam 3543 defa okunmuştur