1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğukan Avusturya'da esti
Doğukan Avusturyada esti

Doğukan Avusturya'da esti

Şampiyonaya mağlubiyet ile başlayan Doğukan 2. turu bay geçti. 3 ve 4. turda elde ettiği galibiyetlerle adını "Çeyrek Final"e yazdırmayı başaran sporcumuz "Çeyrek Final"de Rus rakibi Maksim Dudanets'i geçemedi

A+A-

"Avrupa Gençler Şampiyonası" Straight Pool ile başladı

   Avusturya'da gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nın ilk gününde Doğukan Rüzgarı esti.

           Geçtiğimiz gün Straight Pool disiplinin ile start alan şampiyonada "Gençler" kategorisinde mücadele eden sporcumuz Doğukan Doğu üst üste elde ettiği galibiyetlerle adına "Çeyrek Final"e yazdırmayı başardı.  Şampiyonanın ilk karşılaşmasında  İsveçli sporcu Lukas Andersson'a 100-32 mağlup olan sporcumuz, 2. turu bay geçti. 3'üncü turda Polonyalı sporcu Ajdin Ljubuncic'i 100 - 91,  4'üncü tura ise Belaruslu rakibi Les Vladislav'ı 100 - 55 mağlup ederek adını "Çeyrek Final"e yazdıran sporcumuz,  "Çeyrek Final"de eşleştiği Rus rakibi Maksim Dudanets'e  100 - 8 mağlup olmaktan kurtulamayarak "Yarı Final" şansını yitirdi. Doğukan elde ettiği başarı ile Straight Pool "Gençler"de Avrupa 5'incisi oldu.
İlk 16 Başarısı
      

     Diğer taraftan "Öğrenciler" de mücadele eden sporcularımız Mustafa Alnar ile Osman Şanlısoy ilk 16'ya kalma başarısı gösterdiler.  Mustafa Alnar Hollandalı rakibi Kaylash Persad ile yaptığı "Çeyrek Final"e yükselme karşılaşmasında rakibine 75-47 mağlup olurken, Osman Şanlısoy ise Polonyalı rakibi Wiktor Zielinski'ye 75-24 mağlup oldu ve "Çeyrek Final" şansını yitirdi.

"10 Top" Başladı
   

        Şampiyonada "10 Top" karşılaşmaları dün oynanan maçlar ile başladı. Dün oynanan ilk gün karşılaşmalarında  sporcularımız başarılı sonuçlara imza attılar.  "Gençler"de tüm sporcularımız yoluna devam ederken, sporcumuz Berk Soykara adını ilk 16'ya yazdırmayı başardı. Berk,  bugün oynanacak karşılaşmada  "Çeyrek Final" e yükselme mücadelesi verecek. "Öğrenciler"de ise Bilge Alaçam ile Osman Şanlısoy ilk 32'ye kalarak yarın üst sıralar için mücadele edecekler.
    

       Bu arada takım karşılaşmaları da bugün (23 Temmuz 2015, Perşembe) oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. "Gençler" Milli Takımımız ilk maçında Belçika ile eşleşirken, ilk turu bay geçen "Öğrenciler" Milli takımımız 2. Tur'da Danimarka ile oynayacak.

Bu haber toplam 1349 defa okunmuştur