1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. “Doğaya yakın kansere uzak”
“Doğaya yakın kansere uzak”

“Doğaya yakın kansere uzak”

Uluslararası Final Üniversitesi, Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde 9 Nisan Pazar günü seminer ve doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi, Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesinde 9 Nisan Pazar günü seminer ve doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor. Toplumda kansere karşı farkındalığı artırmak, kanser hastalığının önlenmesi için bilinçli yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Uluslararası Final Üniversitesi’nde bir dizi etkinlik düzenleniyor. İlk olarak 9 Nisan Pazar günü Uluslararası Final Üniversitesi Konferans Salonu’nda saat 11.00’de Yrd. Doç. Dr. Burak Kavuklu tarafından “Sigaranın Faydaları” başlıklı bir seminer yapılacak. Ardından saat 12.00’de Alevkayası’nda “Doğaya Yakın, Kansere Uzak” sloganıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek.

TÜM HALKA KATILIM ÇAĞRISI YAPILDI

Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, üniversite öğretim üyeleri, çalışanları ve öğrencilerinin katılacağı seminer ve doğa yürüyüşünün halka açık olduğu belirtilerek, kanser hastalığına karşı farkındalığın artırılmasına katkı koymak için tüm halk etkinliğe katkı koymaya davet edildi.

doga.jpg

Bu haber toplam 2052 defa okunmuştur