1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’nın programı yoğun
Doğan’nın programı yoğun

Doğan’nın programı yoğun

4 GÜNDE 3 MAÇ... Süper Lig’in güçlü ekibi Doğan Türk Birliği yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Girne ekibi, bu hafta içinde antrenmanların yanında, Alsancak Yeşilova, Tatlısu ve Bostancı Bağcıl ile hazırlık maçları oynayacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk adayları arasında gösterilen Doğan Türk Birliği, ligin başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Caner Oshan YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada sarı lacivertliler bugün akşam üzeri Alsancak’ta İkinci Lig’in yeni ekibi Alsancak Yeşilova ile bir hazırlık maçı yapacak. Yarını idman yaparak geçirecek olan Doğan, Perşembe günü Pia Bella Sahası’nda bir başka Girne ekibi Tatlısu ile karşılaşacak. Doğan Türk Birliği Cuma günü Bostancı’da B.Bağcıl ile karşı karşıya gelecek.

Oshan: “Yabancı konusunda fikrimiz değişmedi”
Yeni sezonda Ahmet Coşkun, Serhan – Serkan Önet gibi önemli isimleri kadrosunda katan Doğan Türk Birliği, yabancı oyuncu transferi konusunda fikrini değiştirmedi. Teknik direktör Caner Oshan YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada bu konuda fikirlerinin halen daha aynı olduğunu, düşük maliyetli oyuncular denediklerini söyledi. Başarılı teknik adam, şu anda forvet mevkisinde 17 yaşında bir oyuncu denediklerini, oyuncunun hazırlık karşılaşmalarında göstereceği performansa göre son kararı vereceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur