1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ‘Doğan’ uçmaya hazırlanıyor
 ‘Doğan’ uçmaya hazırlanıyor

‘Doğan’ uçmaya hazırlanıyor

Bayar Piskobulu başkanlığında Doğan Türk Birliği kendilerine büyük hedefler koyarak 2015-2016 sezonunda takımı uçurmaya hazırlanıyorlar.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Şampiyonluk parolası ile yeni sezonu açan Girne’nin ve ülkemizin güzide takımlarından Doğan Türk Birliği, kulüpleri ile herhangi bir nedenle yollarını ayırıran Serkan – Serhan Önet kardeşler ve Ahmet Coşkun ile el sıkıştılar. Doğan Türk Birliği, bu üç önemli transferi bitirirken, önümüzde ki günlerde kulüpleri ile masa oturmaya hazırlanıyorlar. Yenicami ve K.Kaymaklı formasını giyen yıldızların kulüpleri ile anlaşıldığı takdirde bu oyuncular yeni sezonda DTB forması giyecek.

Caner Oshan: “ Genç kadroyla yola çıktık”
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan YENİDÜZEN’e bazı açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, ihtiyaç olan mevkilere transfer yapacaklarını, bu yöndeki çalışlmalarının devam ettiğini söyledi. Son yıllarda takımı gençlkeştirmek yönünde önemli adımlar attıklarını dile getiren Oshan, kurulan genç kadroyla birlikte hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Bayar Piskobulu: “ Bu yıl hedefimiz şampiyon olmak”
Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ise YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, “son 3 yıldır hem A2 takımına, hemde A Takıma büyük önem gösterdiklerini” söyledi. Bayar Piskonbulu, takımın genç bir kadrodan oluştuğunu ve bu yıl hedeflerinin yine üst sıralarda olduğunu belirtti. Piskobulu, Serhan – Serkan Önet transferi konusunda futbolcularla her konuda anlaştıklarını ancak, Yenicami’nin Yönetiminin olmaması nedeniyle transferlerin gerçekleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu ifade ederken, bu futbolcuların Yenicami’den ayrılmaları halinde Doğan Türk Birliği’ne geleceklerinin bilgisini verdi. Hazırlıklar konusuna değinen Bayar Piskobulu, Eylül başında Türkiye’nin Kocaeli İli’nde bir kampları olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur