1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan soğuk havaya aldırmadı
Doğan soğuk havaya aldırmadı

Doğan soğuk havaya aldırmadı

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yarın oynayacağı Mağusa Türk Gücü maçının hazırlıklarını tamamladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yarın Mağusa Türk Gücü’nü konuk olacak. Sarı lacivertlilerin teknik patronu Caner Oshan, bu zorlu deplasmanda evlerine 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

Oshan: “Galibiyeti hedefliyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, Yalova maçında önemli 2 puanı dışarıda bıraktıklarını, artık puan kaybetme lükslerinin bulunmadığını söyledi. Yarın çok zor bir maça çıkacaklarını hatırlatan Oshan, bu maçtan 3 puan hedeflediklerinin altını çizdi. Deneyimli teknik adam, takımda morallerin iyi olduğuna dikkat çekerek, bir maça moralli bir şekilde çıkmanın çok önemli olduğunu ifade etti. Mağusa Türk Gücü maçında hiçbir eksik oyuncuları olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, artık maçı beklemeye geçtiklerini vurguladı.

“Bu ligde güçsüz takım yoktur”

Canbulat Stadı’nda yarın karşılaşacakları rakipleri Mağusa Türk Gücü’ne de değinen Caner Oshan, “Mağusa Türk Gücü şu ana kadar iyi sonuçlar alamadı. Bu bir gerçektir. Ancak, bu ligde güçsüz takım yoktur. Onlar da kazanmak zorunda. Bu maçtan Mağusa Türk Gücü de çıkış arayacak. Son şampiyonla oynayacağımızı biliyoruz. Rakibimiz Mağusa Türk Gücü’ne de başarılar dilerim. Temennim, maçın dostça tamamlanmasıdır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
Etiketler : ,