1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan puan koparma peşinde
Doğan puan koparma peşinde

Doğan puan koparma peşinde

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu kaydetti.

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği ligin ilk haftasında oynayacağı Serdarlı karşılaşması için hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşmayla ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu kaydetti.

Oshan: “Oyuncularımın idman performansından memnunum”
Serdarlı deplasmanının ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunun altını çizen Oshan, “Oyuncularım idmanlarda çok çalışıyor. Antrenmanlardaki disiplinli çalışmalarından ve özverilerinden son derece mutluyum. Serdarlı deplasmanına puan veya puanlar almak için çıkacağız.”diye konuştu.

Yıldız ve Okyanus yok
Caner Oshan takımda sakatlıkları bulunan savunma oyuncusu Mehmet Yıldız ve kaleci Okyanus Öndağ dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirterek, takımının ligin ilk karşılaşmasına mental açıdan hazır olduğunu ifade etti.

Son idman bugün
Caner Oshan ayrıca bu sezon Doğan Türk Birliği’nin iyi işler yapacağını da kaydederek, ligi ilk beş içerisinde tamamlamak istediklerini belirtti. Sarı lacivertliler Serdarlı karşılaşması öncesi son antrenmanını bugün gerçekleştirecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur