1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan hedef büyüttü
Doğan hedef büyüttü

Doğan hedef büyüttü

Bu sezon, alt yapıdan yetiştirdiği futbolcular ile K-Pet Süper Lig’de iyi işler yapan Doğan Türk Birliği, gözünü lig ikinciliğine dikti.

A+A-

Necmi Belge

Bu sezon, alt yapıdan yetiştirdiği futbolcular ile K-Pet Süper Lig’de iyi işler yapan Doğan Türk Birliği, gözünü lig ikinciliğine dikti.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, “K-Pet Süper Lig’in ikinci yarısında hedeflerinin lig ikinciliği olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını” açıkladı.

K-Pet Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya kampı ile hazırlandıklarını, ikinci yarı için istedikleri idmanları yaptıklarını ifade eden Oshan ancak, yeteri kadar hazırlık maçı yapamadıklarını ileri sürdü. Ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahalarında oynadıkları Serdarlı karşılaşmasında iki kez öne geçmelerine rağmen, maçı 2-2 berabere bitirmek zorunda kaldıklarını anımsatan Oshan, kendi yerlerinde oynadıkları bu maçı almaları gerektiğinin altını çizdi.

Serdarlı maçının geride kaldığını belirten Oshan,  bu hafta deplasmanda oynayacakları Çetinkaya maçına odaklandıklarını,  Çetinkaya maçının kendileri gibi rakipleri için de önemli olduğunu vurguladı. Çetinkaya’nın, alt sıralardan kurtulmak, kendilerinin de hedefledikleri üst sıralara ve ikincilik için mücadele edeceklerini belirten Oshan, Lefkoşa’ya kazanmak için geleceklerini, takımında eksik, cezalı ve sakat futbolcu olmadığını açıkladı.

Oshan “BAL Ligi’ne giden futbolcular için KTFF ile TFF bir araya gelmeli”

Bu sezon, Türkiye Bölgesel Ligi’ne (BAL) giden futbolcular konusunda da görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Caner Oshan, bu soruna bir an önce bir çözüm bulunması gerektiğini, gerek kulüpler,  gerekse futbolcular açısından bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini savundu.
İzolasyonlar altında olan Kuzey Kıbrıs’ta futbolcuların böyle bir arayış içine girmelerini desteklediğini ifade eden Oshan, ancak zamanlamanın yanlış olduğunu söyledi.

Kendi futbolcularına da böyle teklifler geldiğini açıklayan Oshan, ancak kendilerinin gerekli önlemleri aldıklarını belirtti. 
Oshan, sorunun çözülmesi için, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin bir an önce bir araya gelmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur