1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Divan projelerle gelecek
Divan projelerle gelecek

Divan projelerle gelecek

Efsane Çetinkaya’da yine başkan adayı çıkmazken, Divan başkanı Bülent Dizdarlı genel kurulu 31 Temmuz’a erteledi.

A+A-

 

Hüseyin KIRAL

Efsane Çetinkaya yine başkansız. Dün akşam kulüp lokalinde gerçekleşen genel kurulda başkanlık için hiçbir üyenin adaylık başvurusunda bulunmamasından dolayı 31 Temmuz’a ertelendi.

2015-2016 sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen henüz başkan adayı bulunmayan efsane Çetinkaya’da divan başkanı Bülent Dizdarlı projeler üretip başkan olacak olan kişinin önüne koymak istediğini söyledi.

Kulüp lokalinde gerçekleşen Çetinkaya genel kurulunda Divan Başkanı Bülent Dizdarlı, 31 Temmuz’a kadar ülkemizde faaliyet gösteren köklü ve saygın bir şirketle anlaşmaya varacaklarının altını çizerken, bu proje ile gelecek olan başkanın eli sağlam olacak dedi.

Dizdarlı ayrıca, ülkemizde ikinci kez yapılacak olan Kıbrıs Ralli’si için çalışmalara başlayan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu yetkilileri ilk kez bir araya geldiğini ve onlarda 31 Temmuz’a kadar tekliflerini Çetinkaya yönetimine vereceklerini söyledi.

Dizdarlı, “Takım dağılmak üzere toparlamak için yetki istiyorum”
Çetinkaya Divan Başkanı Bülent Dizdarlı, takımın dağılmak üzere olduğunu, bir an önce sezonu açmaları gerektiğini bu nedenle genel kuruldan konuya duyarlı davranıp kendisine yetki vermesini talep etti.

Bu haber toplam 1982 defa okunmuştur