1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Direksiyon bizim elimizde”
“Direksiyon bizim elimizde”

“Direksiyon bizim elimizde”

K-Pet İkinci Lig’in güçlü ekiplerinden biri olan Baf Ülkü Yurdu’nda teknik direktör Bülent Aytaç, yarın oynayacakları kritik Çanakkale maçıyla ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bülent Aytaç, takım olarak son haftalarda iyi bir hava yakaladıklarını ve Çanakkale karşılaşmasının çok önemli olduğunu söyledi. Aytaç, şuan puan sıralamasında direksiyonun tamamen kendi ellerinde olduğunu vurgulayarak, bu maçı kazandıkları anda Birinci Lig’i göğüsleyeceklerini ifade etti.

Eksik yok
Aytaç, takımı motive etmek adına çok çalıştıklarını, karşılaşmaya 3 idmanla hazırlandıklarını dile getirdi. Kadroda sezon başından bu yana birçok sıkıntı yaşadıklarını ancak oynayan tüm futbolcuların gerek bir önceki teknik heyeti, gerekse şu andaki teknik heyeti mutlu ettiğini işaret eden Bülent Aytaç, bu haftaya özel olarak eksiklerinin bulunmadığını kaydetti.

“Hedefimize ulaşacağız”
Bülent Aytaç, Baf Ülkü Yurdu’nun sezona şampiyonluk hedefiyle başladığını ancak sezon içerisinde bazı sıkıntılar nedeniyle şampiyonluğa ulaşamadıklarını söyledi. Takımın iyi gittiğini yineleyen Aytaç, ligin 2’nci sırasında bulunduklarını, şampiyonluğa ulaşamasalar da Birinci Lig’e çıkma hedefine ulaşmak için çalıştıklarını ifade etti. Deneyimli teknik adam, rakipleri Çanakkale’ye de başarılar dileyerek, mücadelenin fair play çerçevesi içinde sonlanmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur