1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dilekkaya ve Düzova’ya ceza yağdı
Dilekkaya ve Düzova’ya ceza yağdı

Dilekkaya ve Düzova’ya ceza yağdı

Yükselme Ligi Kurulu, haftasonu oynanan ve kurula intikal eden karşılaşmalarla ilgili aldığı kararları yayınladı.

A+A-

 

Yükselme Ligi Kurulu, haftasonu oynanan ve kurula intikal eden karşılaşmalarla ilgili aldığı kararları yayınladı.
Türkmenköy M.Ali Toker Stadı’nda oynanan Dilekkkaya - Düzova karşılaşması sonunda yaşanan olaylarla ilgili olarak kurul aldığı kararları açıkladı. Maçın tamamlanmasından sonra Düzova oyuncusu Dergin Özezinç, rakip takım oyuncusu Ali Gürtaç’a saldırarak tekme vurması, akabinde de karşılıklı kavga etmeleri ve birbirlerine acımasızca tekme ve yumruk vurmaları nedeniyle Özezinç’ in 8, Gürtaç’a 5 resmi müsabakasından men cezası verdi.
Yine bu olaylar esnasında Dilekkaya takımından Emrah Zahlül, Düzova’dan Mehmet Kahraman ve Özel Yemenicioğlu’nun kavgaya karışmaları nedeni ile üç futbolcuya 5’er maç ceza verdi.
Ayrıca müsabaka bitiş düdüğünden sonra her iki takım taraftarlarının saha güvenlik tellerinden atlayarak saha içerisine girmeleri ve saha içerisinde birbirlerine acımasızca tekme ve yumruk vurarak kavga etmeleri nedeni ile Dilekkaya ve Düzova sahalarının 2 resmi maç kapatılmasına oy birliği ile karar verildi.
Dipkarpaz Sahası’nda oynanması gereken Y.Erenköy – Kumyalı karşılaşması, Kumyalı’nın sahaya çıkmaması üzerine oynatılamadı. Yükselme Ligi Kurulu, Kumyalı’yı 3-0 hükmen mağlup sayarken, -3 puan cezası ve 5 asgari ücret para cezasına çarptırdı.

Kırmızı Kart Cezaları
3 maç: Haluk Güvence (Ergazi), Kemal Akıllıoğlu (Muratağa AS)

Dört Sarı Kart Cezalıları
Tanju Kaya (Ergazi), Hüseyin Akaçalı (Yeşilyurt), Veli Yürükoğulları (Düzova)

Antrenör – Yönetici – Kulüp Personeli
1 maç: Hüseyin Kara (Dilekkaya)

Bu haber toplam 1938 defa okunmuştur