1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dikmen’de ölüme uyandı
Dikmen’de ölüme uyandı

Dikmen’de ölüme uyandı

Dikmen’de sakin 24 yaşındaki Murat Evren dün sabah evinde ölü olarak bulundu.

A+A-

Didem MENTEŞ

Dikmen dün sabah acı bir habere uyandı. Aşağı Dikmen’de sakin 24 yaşındaki Murat Evren evinde ölü olarak bulundu. Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Dikmen Yaşam Sokak no:3 adresinde ikamet eden Murat Evren’in dün saat 07:20 raddelerinde yaşamına son verdi.

Acılı baba: “Ben evde olsaydım bu olay olmazdı”

Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olan baba Ali Evren’in nöbette olduğu sıralarda meydana gelen olayda, Murat’ı anne Emine Evren ve iki kız kardeşinin bulduğu öğrenildi. Murat Evren’in ani ölümü Dikmen’de şok etkisi yarattı. Murat’ın ölüm haberini alan aile yakınları ve sevenleri evine akın etti.  Oğlunun ani ölümüyle yıkılan baba Ali Evren’i polis memuru arkadaşları da yalnız bırakmadı. YENİDÜZEN’e konuşan acılı baba, “Ben görevdeyken bu olay yaşandı. Eğer ben evde olsaydım bu olay olmazdı” dedi.

Murat gözyaşlarıyla uğurlandı

Murat Evren yapılan otopsiden sonra Dikmen Camisi’ndeki ikindi namazının ardından Dikmen Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine TDP Lefkoşa Milletvekili Mehmet Çakıcı, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Murat Evren’in ailesi yansıra çok sayıda arkadaşı, dostları, sevenleri ve Dikmen halkı katıldı. Cenaze töreninde büyük bir yas yaşanırken, anne Emine Evren’in sessizce gözyaşı döktüğü görüldü. Birçok yakınının da gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreni, tabutun omuzlarda taşınarak Murat Evren’in toprağa verilmesiyle son buldu.

Bu haber toplam 2880 defa okunmuştur