1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dikkat: Bu yollar trafiğe kapalı
Dikkat: Bu yollar trafiğe kapalı

Dikkat: Bu yollar trafiğe kapalı

Polis Genel Müdürlüğü, devam eden hayvan üreticileri eylem nedeniyle Lefkoşa’ta trafiğe kapanan yolları duyurdu

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü, devam eden hayvan üreticileri eylem nedeniyle Lefkoşa’ta trafiğe kapanana yolları duyurdu. PGM’den yapılan açıklama şöyle:


07.01.2015 tarihinde, Hayvancılar Birliği, Çiftçiler Birliği, Narenciyeciler Birliği ve Patates Üreticileri Birliği, Lefkoşa’da Cumhuriyet Meclisi, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlık önlerinde araçlı eylem yapacaklardır.

Eylem nedeniyle; Gönyeli Çemberi ile Hamitköy Çemberi’nde toplanacak olan araçlar, Tofaş ışıklarından Şht. Mustafa Ruso Caddesi üzerinden Girne Kapısı’na, oradan da Osman Paşa Caddesi üzerinden Başbakanlık önüne konvoy halinde hareket edeceklerinden bu güzergâhlarda trafik akışında aksamalar olacaktır.     

Ayrıca, devam eden eylem dolayısıyla, Lefkoşa’da halen Cemal Gürsel Caddesi ile Bedrettin Demirel Caddesi, (Girne Kapısı Önünden Merkez Bankası Önüne kadar olan kısım) ile Maliye Bakanlığı’nın bulunduğu Hasane Ilgaz Sokak trafik akışına kapalıdır.

Halkımızın diğer alternatif güzergâhları tercih etmeleri menfaatlerine olacaktır.  Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur