1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. ‘Dijital hizmet kanallarınızı geliştirin, tasarruf edin’
‘Dijital hizmet kanallarınızı geliştirin, tasarruf edin’

‘Dijital hizmet kanallarınızı geliştirin, tasarruf edin’

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den kurumların dijital değişimine önemli destek

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kurumların dijital değişimi için önemli bir adım attı.
Dijital hizmet kanallarının geliştirilmesi için Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından açıklanan ürün, hem verimliliği artıracak hem de kurumlara önemli bir tasarruf sağlayacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, kurumların web sitelerine veya uygulamalarına erişimi, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri için “ücretsiz” hale getiriyor.
Online hizmet kanallarını Kuzey Kıbrıs Turkcell mobil internet kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmak isteyen kurumlar, toplu data (internet) hizmetinden yararlanabilecek.
Cep telefonlarından web sayfaları ya da uygulamalara ücretsiz erişecek müşteriler, dijital değişim sürecine hız kazandıracak.


Toplu Data Hizmeti


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Toplu Data Hizmeti’ni tercih eden kurumların web siteleri ya da mobil uygulamalarına, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri internet kullanım ücreti ödemeden erişim sağlayacak.
Bu erişimlere yönelik internet kullanım ücreti, avantajlı bir tarife üzerinden ilgili kurum tarafından karşılanacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, servisin özellikleri hakkında şu bilgiler verildi:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, Toplu Data Hizmeti’ni tercih eden kurumların web sitesi ya da mobil uygulamalarına eriştiğinde herhangi bir data kullanım ücreti ödemeyecek. Hizmeti almak için başvuran kurumun, İnternet Protokol (IP) adreslerini Kuzey Kıbrıs Turkcell ile paylaşmasından sonra, Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin ilgili IP’lere yaptığı ziyaretler faturalarına yansıtılmayacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin bu yöndeki kullanımları raporlanacak ve ilgili kurumlara fatura edilecek. Toplu Data Hizmeti’ni kullanan firmalar ise dijital hizmet verimliliğini artırarak, yüz yüze hizmet kanallarında rahatlama sağlayacak, müşteri memnuniyetini çok daha ileriye taşıyabilecek. Fiziksel hizmet kanallarının yanında, dijital kanallardan verdiği hizmeti geliştiren kurumlar maliyetlerini düşürerek, önemli bir tasarruf da sağlayacak.”
Toplu Data Hizmeti için ücretlendirmelerin 10 GB’a kadar 0,061 TL/MB, 10 GB üzeri 100 GB kadar 0,059 TL/MB, 100 GB üzeri ise 0,048 TL/MB olduğu açıklandı.

Bu haber toplam 1744 defa okunmuştur