1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Devrenin son maçları
 Devrenin son maçları

Devrenin son maçları

K-Pet Süper Lig’de 13.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 13. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligin son sırasında yer alan Gönyeli’yi konuk ediyor. Zirvenin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise ligin güçlü ekiplerinden Yeniboğaziçi ile karşı karşıya geliyor.

Ligde bugün; Yenicami – Gönyeli, Lefke – Serdarlı, Gençler Birliği – Mormenekşe ve Cihangir – Mağusa Türk Gücü karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Yeniboğaziçi – Küçük Kaymaklı, Lapta – Doğan Türk Birliği ve Bostancı Bağcıl - Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek.

Zirveyle dibin maçı: Yenicami - Gönyeli
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Yenicami ile Gönyeli karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Mormenekşe deplasmanından galibiyetle dönerek zirvedeki yerini sağlama alan Yenicami bu maçı kazanıp devreyi yenilgisiz kapama niyetinde. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ne mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Gönyeli ise bu maçtan az hasarla ayrılmak istiyor. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemi Osman Küçük olacak.

Zorlu maç: Lefke - Serdarlı
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Lefke ile Serdarlı karşılaşacak. Geçen hafta Lapta’yı farklı mağlup ederek haftayı galip kapatan Lefke bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp devreyi galibiyetle kapatmak istiyor. Geçen hafta Bağcıl ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak son haftalardaki beraberlik serisini bozmayan Serdarlı ise bu maçtan puan çıkarma niyetinde. Lefke 16 Ağustos Stadı’ndaki maçta Fehim Dayı görev yapacak.

Doğu derbisi: G.Birliği - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Gençler Birliği ile Mormenekşe karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Küçük Kaymaklı’ya mağlup olarak yara alan Gençler Birliği bu maçtan galibiyet çıkarma peşinde olacak. Geçen hafta lider Yenicami’yi konuk eden ve sahadan mağlup ayrılan Mormenekşe de bu maçtan puan veya puanlar çıkarma niyetinde. İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki maçta Serkan Şimşek düdük çalacak.

Galibiyete ihtiyaç var: Cihangir – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak maçta Cihangir ile Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta oynadığı Çetinkaya maçından galibiyetle ayrılıp galibiyet serisi yakalayan Cihangir bu maçtan da galibiyetle ayrılıp çıkışını sürdürmek istiyor. Geçen hafta Yeniboğaziçi’ni mağlup ederek moral bulan MTG de bu maçtan puan çıkarıp ikinci devreye avantajlı başlamak istiyor. Cihangir Stadı’ndaki maçın hakemi Mehmet Sezener.

Amaç 3 puan: B.Bağcıl - Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Bostancı Bağcıl ile Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı deplasmanından 1 puanla dönen ve son haftalardaki galibiyetlerine nokta koyan Bağcıl, yaralı rakibini mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Cihangir’e mağlup olarak iyice düşüşe geçen Çetinkaya da bu maçtan minimum zararla ayrılıp devreyi kapatmak istiyor. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçta Osman Özpaşa görev yapacak.

Hedefler farklı: Lapta – Doğan TB
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Lapta ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Lefke’ye de farklı mağlup olarak sıkıntılı günler geçirmeyi sürdüren Lapta bu maçtan puan çıkarma niyetinde olacak. Geçen hafta ligin son sırasındaki Gönyeli’yi mağlup eden Doğan Türk Birliği de bu maçtan galibiyetle ayrılıp üst sıralarda ilk devreyi tamamlamak istiyor. Şht. Şevket Kadir Stadı’ndaki maçın hakemi Utku Hamamcıoğlu.

Kıran kırana maç: Y.Boğaziçi – K.Kaymaklı
Ligde yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Yeniboğaziçi ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’ne mağlup olarak son 2 haftada sıfır çeken Yeniboğaziçi güçlü rakibinden puan koparma peşinde olacak. Geçen hafta güçlü Gençler Birliği’ni kendi evinde mağlup eden Küçük Kaymaklı takımı da bu maçtan galibiyetle ayrılıp zirve takibini sürdürmek istiyor. Osman Mehmet Ergün Stadı’ndaki maç Serdar Bilgimer’in.

---------------------------------------------------

FUTBOLDA HAFTANIN PROGRAMI

Bugün

K-Pet Süper Lig
16 Ağustos Stadı: Lefke - Serdarlı (Fehim Dayı)
Atatürk Stadı: Yenicami – Gönyeli (Osman Küçük)
Cumhuriyet Stadı: G. Birliği – Mormenekşe (Serhan Şimşek)
Cihangir Stadı: Cihangir - Mağusa TG (Mehmet Sezener)

K-Pet Birinci Lig
Özgürlük Stadı: Akıncılar – Görneç (Timur E. Bodi)
Erdal Barut Stadı: Esentepe – Düzkaya (Ali Özer)
Zafer Stadı: Binatlı – Hamitköy (Mehmet Malek)

K-Pet İkinci Lig
M. Döveç Stadı: Çanakkale – Tatlısu (Emre Öztaşlı)
Sadık Cemil Stadı: Vadili – Dipkarpaz (Murat Çalışkan)
20 Temmuz Stadı: Girne HE - Baf ÜY (Hakan Muhtaroğlu)
Balıkesir Sentetik Saha: Maraş – Doğancı (Ferhat Tuna)

Yarın

K-Pet Süper Lig
Y. Özorun Stadı: B. Bağcıl – Çetinkaya (Osman Özpaşa)
Şht. Şevket Kadir Stadı: Lapta - Doğan TB (Utku Hamamcıoğlu)
Osman E. Mehmet Stadı: Y. Boğaziçi - K.Kaymaklı (Serdar Bilgimer)

K-Pet Birinci Lig
20 Temmuz Stadı: Türk Ocağı – Değirmenlik (Kerem Eran)
Canbulat Stadı: Dumlupınar – Yalova (Serkan Durmaz)
Denizli Stadı: Denizli – G. Gücü (İhsan Payas)
Göçmenköy Stadı: Göçmenköy – Geçitkale (Irmak Emin)

K-Pet İkinci Lig
Gönyeli Stadı: Ortaköy – Karşıyaka (Ali Özgül)
Balıkesir Sentetik Saha: Gaziköy – Ozanköy (Mustafa Öztugay)
Eray Vudalı Stadı: Akova – Türkmenköy (Tufan Çerçioğlu)

Not: A takım maçları 14.00’te, A2 maçları 11.30’da başlayacak

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur