1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Devir puan devri
Devir puan devri

Devir puan devri

K-Pet Süper Lig’de beşinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de beşinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Ligin yavaş yavaş şekillenmeye başladığı haftada lider Yenicami, şampiyonluk yolundaki rakibi Lefke’ye konuk olacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı, ligin yeni ekibi Lapta’nın konuğu olurken, Doğan Türk Birliği de zorlu Cihangir deplasmanında puan kovalayacak.

Ligde bugün Bostancı Bağcıl – Gençler Birliği, Lapta – Küçük Kaymaklı, Çetinkaya – Yeniboğaziçi ve Cihangir – Doğan Türk Birliği karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Lefke – Yenicami, Gönyeli – Mormenekşe ve Serdarlı – Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadele: B.Bağcıl – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak önemli maçta ligin iki güçlü ekibi Bostancı Bağcıl ile Gençler Birliği karşılaşacak. Geçen hafta lider Yenicami’ye 1-0 mağlup olarak yara alan Bostancı Bağcıl, Gençler Birliği’ni mağlup edip ligde ilk galibiyetini alma peşinde. Geçen hafta Çetinkaya karşısında tarih yazan ve sahadan 5-0 galip ayrılan Gençler Birliği de bu maçtan puan veya puanlar koparmak istiyor. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçın hakemi Utku Hamamcıoğlu.

Puan kaybı istemiyorlar: Lapta – K.Kaymaklı
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Lapta ile Küçük Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’ne 4-0 mağlup olan Lapta, güçlü rakibinden puan koparmak istiyor. Geçen hafta Gönyeli karşısında zorlanmasına rağmen 4-2 galip gelen Kaymaklı da zorlu deplasmandan galip dönme niyetinde. Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’ndaki karşılaşmada Mehmet Sezener düdük çalacak.

Galibiyet peşindeler: Çetinkaya – Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Çetinkaya ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gençler Birliği karşısında tarihi bir hezimet alan ve 5-0 mağlup olan Çetinkaya, rakibini mağlup edip ligdeki ilk puanını almak istiyor. Geçen hafta 9 kişi kalan Serdarlı ile 0-0 berabere kalan Yeniboğaziçi de son sıradaki rakibini yenip yoluna devam etmek istiyor. Atatürk Stadı’ndaki maçı Serkan Durmaz yönetecek.

Puan hesapları: Cihangir – Doğan TB
Ligde bugün oynanacak zorlu maçta Cihangir ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mormenekşe’ye 2-0 mağlup olarak yara alan Cihangir, yeni teknik adamı M.Ali Özgürgün nezaretinde ilk maçını kazanmak istiyor. Geçen hafta Lefke’yi 2-1 mağlup ederek zirve ortağı olan Doğan Türk Birliği bu zorlu maçı da kazanıp yoluna devam etmek istiyor. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmada Savaş Tilki görev yapacak.


Dev maç: Lefke - Yenicami
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada Lefke ile Yenicami karşı karşıya gelecek. Geçen hafta ligin güçlü ekibi Doğan Türk Birliği’ne 2-1 mağlup olarak ilk yenilgisini alan Lefke maçı kazanma niyetinde. Geçen hafta Bostancı Bağcıl’ı 1-0 mağlup ederek zirveye yerleşen Yenicami zorlu maçı da kazanıp avantaj yakalamak istiyor. Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Fehim Dayı düdük çalacak.

Kritik müsabaka: Gönyeli - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada başkent temsilcisi Gönyeli ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Küçük Kaymaklı karşısında 4-2 mağlup olan Gönyeli, rakibini mağlup edip ilk 3 puanını alma niyetinde. Geçen hafta Cihangir’i 2-0 mağlup ederek dikkat çeken Mormenekşe de bu maçı kazanıp seri yakalamak istiyor. Gönyeli Stadı’ndaki karşılaşmada Timur Ercan Bodi görev yapacak.

Seri peşindeler: Serdarlı – Mağusa TG
Ligde yarın oynanacak en önemli karşılaşmalardan biri Serdarlı ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi karşısında 0-0’lık eşitlikle ayrılan Serdarlı güçlü rakibini mağlup edip seri yakalamak istiyor. Geçen hafta Lapta’yı 4-0’la geçerek çıkışa geçen Mağusa Türk Gücü de zorlu deplasmandan puan alma peşinde. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’ndaki karşılaşmada Emre Öztaşlı düdük çalacak.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur