Devecioğlu: “Takımıma güveniyorum”

Devecioğlu: “Takımıma güveniyorum”

Yenicami, Lefke karşısında alınan farklı galibiyetle GAÜ Çetinkaya maçına moralli hazırlanıyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de haftaya averajla lider giren, zirveyi Doğan Türk Birliği, G.Birliği ve Binatlı ile paylaşan Yenicami, GAÜ Çetinkaya ile Pazar günü oynayacağı derbi mücadelesine moralli hazırlanıyor. Özellikle ligin başlangıcında alınan sonuçların ardından son olarak Lefke karşısında elde edilen farklı galibiyet takıma özgüven anlamında olumlu yansıdı. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu derbi mücadelesi ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşurken “Takımıma güveniyorum” dedi.

 

Devecioğlu: “Maça motive ve istekli çıkacaklar”

GAÜ Çetinkaya’nın son iki haftada aldığı sonuçların kendilerini çok fazla ilgilendirmediğini belirten Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Maçımıza motive olarak istekli çıkacaklarını biliyoruz. Kaybetmeleri halinde şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayacaklar. O yüzden maçı çok ciddiye alarak varlarını yoklarını sahaya koyacaklarını biliyoruz” dedi.

 

“İyi ve tempolu oynayarak kazanmak istiyoruz”

“Takımıma güveniyorum” diyen Devecioğlu, “Biz şu anda iyi bir dönemdeyiz. Lefke maçında aldığımız farklı galibiyet takımın özvügeninin artması için önemliydi” ifadelerini kullandı. Fiziksel, mental ve taktiksel olarak maç gününe kadar hazır olacaklarını söyleyen Devecioğlu, derbiye tam kadro hazırlandıklarını belirterek “İyi ve tempolu oynayarak maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1893 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.