Olası UBP-TDP hükümet modelini onaylıyor musunuz?

Evet( 34%)
Hayır( 65%)


158 kişi oyladı.
 Haldun Oktay

 Rasim Salihoglu

 Deniz Kalıbcıoğlu

 İrfan Topcu

 



 
 
 Sedat Kılıç
:  yeniduzenspor@defne.net  
Böyle başa böyle traş
30/6/10 - Yenidüzen

Bir futbol sezonu boyunca yaşanan tüm olusuzluklara rağmen son mali genel kurulda yaşananları görünce aklıma Nasrettin Hocanın Timurleng'e söylediği söz geldi ''Bize bir fil yetmez, bir fil daha ver de olalım mecnun.''ne dersiniz?
Düşünün sezon başında lig başlayacakmı başlamayacakmı tartışmalarının ardından başlayan ligin hakem boykotları ile ikide bir sekteye uğraması, federasyon ile yaşanan polemik sonucu motivasyonunu kaybetmiş sporcu yöneticilerin yanısıra cezalandırılmış veya küstürülmüş hakemlerin birbirlerine şüpheyle bakarak(cama içinde birbirlerine ihanet edenler-etmeyenler) ligi tamamlamasına rağmen ücretlerini alamaması tartışmaları arasında bitti ve D.T.B.şampiyon tamamladı ama tartışmalar bitmedi.
Önce yabancı futbolcuların gönderilmesi kararı aldık ve ligi başlattık ama hemen ardından ligin kalitesini tartışmaya açarak aslında ekonomik nedenlerden dolayı federasyona aldırdıkları bu kararın gerçek nedeninin kendi gençlerimizin oynayabilmelerinin önünü açmak olmadığını gördük.
Çünkü daha ligin lescilinin mürekkebi kurumadan tekrar yeni bir kararla bunu değiştirip yabancılara kapıyı yenden açtık.

(Çok kısa bir sürede bunun artıları veya eksilerini tartışma gereği duymadan değiştirme anlayışı)

Yani günübirlik kararlar!
Hazır kalite konusunu açmışken farklı bir pencereden bakalım bu olaya.
Bizim futbol liglerimizde piramidin alt tarafında B.T.M(Bölge Terfi Maçları)yer alır,en üst tarafında da birinci lig.
Bu görüntüye göre kalite ve vitrin olarak akla gelen piramidin üst tarafı olan 1.lig herkes için gidilecek üst hedef olmalı değilmi?
Ne yazıkki bizde bu bile tersine işledi ve sporcuların bir kısmı Piramidin alt tarafına gitmeyi tercih ettiler.
Nedenmi,delimi bunlar?
Elbetteki hayır.

Tamamen duygusal! nedenler.
Küme düşen veya son maçlardaki performanslarıyla ligde tutunabilen takımların futbolcu veya yöneticilerinin birbirlerini medyaya demeç vererek maç satmakla suçlaması kelimenin tam anlamıyla iğrenç bir durum.
Hani spor ahlağı,hani spor kötü alışkanlıklardan koruma aracıydı?
Veee en son geçen hafta yaşananlar herhalde bir tek bizde yaşanabilecek bir durum.
Memleketin Maliye Bakanı çıkıp hakem ücretleri konusunda vergilerinin ödenmediği ve ardından 33 kulübün desteğini arkasına aldığını ifade eden eski kulüp başkanı bir arkadaşımızın Mali genel kurulda 32 kulübün Adal yönetimini mali açıdan akladığını görünce herhalde salonun kapısını kaçmak için bulmakta zorlanmıştır herhalde.
Bir tarafta G.Afrikada dünya kupası bir yanda da bizde yaşananlar.
Toplumlar layık oldukları şekilde yönetilirler derler.
Ne dersiniz?


İyi bayramlar!

Ah Gönyelim, vay Gönyelim

Özerem’e mutluluk hapı !

Kurtlar Vadisi Fuar

Almanya’nın kralı Loeb

Bu çimlerin cinsi ne?

Nevzat ve Yıldız arasında 7.5 Puan

Basketbol Dünya Şampiyonası

Atölye Basri Pilotları Tırmanıyor...

YAK, “Akilli TV”ye aday...


Almanya’nın kralı Loeb

Bu çimlerin cinsi ne?

Nevzat ve Yıldız arasında 7.5 Puan

Atölye Basri Pilotları Tırmanıyor...

Kurtlar Vadisi Fuar

Ah Gönyelim, vay Gönyelim

Basketbol Dünya Şampiyonası

YAK, “Akilli TV”ye aday...

İyi bayramlar!

Özerem’e mutluluk hapı !

Bu Haber 128  Defa Okunmuştur:
İlişkili Haberler:

Iliskili Haber Yoktur
Haber Arama:
 Bu haber ile ilgili henüz yorum yoktur...
 

© 2008 Yeniduzengazetesi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi/kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya yazarlara ait yazılardan dolayı Yeni Düzen sorumlu tutulamaz. " Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan YeniDÜZEN veya yeniduzengazetesi.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."




Web Tasarım :
Web-Art Bilişim