Olası UBP-TDP hükümet modelini onaylıyor musunuz?

Evet( 34%)
Hayır( 65%)


158 kişi oyladı.
 Kamil Kolcu

 Gürtap Davutoğlu

 Necmi Belge

 Hasan Ecer

 Engin Arca

 Hüseyin KIRAL

 



 
 
Koop'tan özür diliyorum !!!
3/6/10 - Yenidüzen

Koop dünkü basin bildirisinde “Sözümüzü tuttuk ve sahaya çikmadik” diyordu.

Ne diyebiliriz ki.

Aferin be arkadaslar.

Helal olsun size.

Memlekette yasamayanlar bu manseti okuduklarinda sanki de Koop takimi Israil'de maç yapmaya gitmis ve Israil katliamindan sonra söz verdikleri gibi maça çikmayarak basta FIBA olmak üzere Basketbol Federasyonumuza bildirim yapmis gibi algilayabilir.

Halbuki, isler hiç de söylendigi gibi degilmis.

ÜÇ BES KISININ KISISEL EGOLARINDAN BASKETBOL FINALI OYNANMAMIS.

Israil'in siyasi alanda yaptiklarini, KOOP yöneticileri sportif alanda basketbol için yapmistir. Katliam islemislerdir.

Basketbolu diri diri topraga gömmüslerdir. Daha sonra da Israil'liler gibi “biz suçsuzuz” edalarinda basinin önüne çikip açiklama yapmislardir. Bizler de yuttuk yani. Son kez çok net söylüyorum. BU MAÇ OYNANMALIYDI. Beni her iki tarafin ihitraslari çok fazla ilgilendirmez.

Hele hele kisisel sorunlari hiç baglamaz.

Maç OY-NAN-MA-LIY-DI.

Basin bildirgesinin sonu daha da ilginçti.

Özerk Cumhuriyet olmuslar ya, sahsima atifta bulunarak yollama yapiyorlar.

Neden?

Çünkü kendilerini “balik beyinli” olduklari için suçlamistim.

Gerçekten de Koop'tan özür diliyorum. Kendilerini onurize etmek istemistim ama beni yanlis anlamislar. Bilindigi gibi yapilan bilimsel arastirmada baliklarin üç saniye kadar düsündükleri saptanmis. Ben de Koop yöneticilerinin kisa zamanda yanlis karar ürettiklerini ima etmeye çalismistim. Dünkü basin bildirilerini okuduktan sonra bu insanlarin bir saniye bile düsünme kapasitelerinin olmadigini anladim. Açikçasi baliklara bile saygisizlik yapmisim. Meger baliklardan daha kisa düsünen varliklar da varmis. Bu yüzden baliklari asagiladigim için de özür diliyorum.

Dün bir de bakiyoruz takim kaptanini da “pis islere” alet ediyorlar.

Düsüne bilir misiniz?

Aziz Yildirim Mirsic ikilisi basin önüne çikiyor ve Mirsic federasyonu ve federasyonun hakemlerini elestiriyor. “Biz sözümüzü tutup maça çikmadik” diyebiliyor. Baska ülkede adamin gözünü oyarlar ama bizim ülkemiz orman kanunlari ile yönetildigi için her kes kendi özerk Cumhuriyetini kurmus ve agalik taslaya biliyor.

Peki, o zaman.

Hep dogruyu savunup kendilerinin hakli olduklarini iddia eden devlet memurlarina sormam gerekir.

Koop spor kulüp mü?

Kurum mu?

Eger kulüp ise, dernekler yasasina göre tüm yasal islemlerini yerine getirdi mi?

Koop spor kulübünün tüzügü var mi?

Koop'un baskani kimdir?

Genel kurul yapisi nasildir?

Üyeleri var mi?

Sayisi kaçtir?

Karar defterleri var mi?

Mali yapisi nedir?

Denetimini kim yapiyor?

Sayistaylik mi?

Kaç tane genel kurul yapmistir?

En son genel kurul tarihi nedir?

Gazetelere genel kurul ilani verilmis mi?

Ve en önemlisi Koop spor yasal mi?

Sayistay memurlari Koop sporu bir incelemeye alsin. Daha sonra yine konusuruz. Tabi, basketbol federasyonu da.


Bayram’da iz bırakanlar !!!

Havada Bulut, Protokolü Unut

Çavuşoğlu müdürüne mukayyet ol

3 zarf hazırla Müdür!

Metin Özerem kardeşime

Spor Dairesi niye sustu?

Bir insanın kaderi

Zavallı Müdür

Sponsorluk anlaşması ve kulüpler

Futbolculara Yazık Oldu!


Teşekkürler...

Havada Bulut, Protokolü Unut

Saygı

Sponsorluk anlaşması ve kulüpler

Çavuşoğlu müdürüne mukayyet ol

Spor Dairesi niye sustu?

Canbulat mı? Görneç mi?

Bayram’da iz bırakanlar !!!

Program ve Cesaret

Zavallı Müdür

Bu Haber 212  Defa Okunmuştur:
İlişkili Haberler:

Iliskili Haber Yoktur
Haber Arama:
 Bu haber ile ilgili henüz yorum yoktur...
 

© 2008 Yeniduzengazetesi.com'da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi/kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya yazarlara ait yazılardan dolayı Yeni Düzen sorumlu tutulamaz. " Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan YeniDÜZEN veya yeniduzengazetesi.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz."




Web Tasarım :
Web-Art Bilişim