1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DESTEK VARSA ENGEL YOK
 DESTEK VARSA ENGEL YOK

DESTEK VARSA ENGEL YOK

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Basın Mensupları “Engelsiz Yürekler Empati Maçı”nda karşı karşıya geldi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile basın mensupları dün Atatürk Spor Salonu’nda geleneksel hale gelen “Engelsiz Yürekler Empati Maçı”nda karşı karşıya geldiler. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile yapılan empati maçında yazılı - görsel basın mensupları, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile Kuzey Kıbrıs Turkcell sporcularının karma olarak mücadele etti. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Engelsiz Yürekler Empati Maçı”nda oluşturulan karma takımlar arasındaki mücadele keyifli görüntilere sahne oldu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları için de moral motivasyonu artıran etkinlik, günün anısına Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yaptırdığı “Destek Varsa Engel Yok” sloganı taşıyan atkıların dağıtımı, tatlı ikramı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un da yer aldığı toplu fotoğraf çekimi ile noktalandı.

Rakip Yalova
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’de 4’üncü hafta maçında karşılaşacağı Yalova Engelliler maçının hazırlığını Empati Maçı öncesi gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Lige verilen ara sonrasında karşılaşma 14 Aralık’ta oynanacak.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur