1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Denktaş, Eroğlu'na desteğini yineledi
Denktaş, Eroğluna desteğini yineledi

Denktaş, Eroğlu'na desteğini yineledi

Denktaş, Mağusa İlçesinde partililerle biraraya gelerek, ikinci tur konusunda istişarelerde bulundu.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Mağusa ilçesi seçmenlerine Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk tur sonuçları için teşekkür ederek ikinci turda hem katılım hem de destek açısından çok daha fazla çalışılması gerektiğini belirtti.

Denktaş, Mağusa İlçesinde partililerle biraraya gelerek, ikinci tur konusunda istişarelerde bulundu.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Denktaş’a burada Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter eşlik etti.

Serdar Denktaş "Halk ilk turda tepkisini gösterdi. Her parti bu tepkinin değerlendirmesini yapacaktır. Şimdi artık yapılması gereken, sandığa giderek nasıl bir görüşmeci istediğimizi ortaya koyma zamanıdır" dedi.

“SAĞDA EROĞLU, SOLDA AKINCI”

"İkinci turda oy pusulasının sağında Eroğlu, solunda ise Akıncı vardır” diye sözlerine devam eden Denktaş, partililerini sağduyulu davranmaya ve sandığa giderek oylarını pusulanın sağındaki adaya vermeleri çağırısında bulundu.

Toplantıda söz alan bazı örgüt başkanları ilk turda tepkilerini gösterdiklerini, tepkilerinin birçok nedeni olduğunu, ancak ikinci turda tüm gayretlerini ortaya koyarak Eroğlu'nun sandıktan çıkması için çalışacaklarını ifade ettiler.

(tak)

Bu haber toplam 1681 defa okunmuştur