1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Denizde kaybolan iki kişi kurtarıldı
Denizde kaybolan iki kişi kurtarıldı

Denizde kaybolan iki kişi kurtarıldı

Katamaranla denize açılan iki kişi bu sabah Çatalköy açıklarında bulunarak kurtarıldı.

A+A-

 

Karaoğlanoğlu bölgesinde bir plajdan dün katamaranla denize açılan iki kişi, kayıp olduklarına yönelik ihbar üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucu bu sabah Çatalköy açıklarında bulunarak kurtarıldı. Ozan Karabulut ve Serhat Özkuran’ın sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Güvenlik Kuvvetleri Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Karaoğlanoğlu bölgesinde bulunan Camelot Beach’den dün katamaran tipi tekne ile denize açılan ve saat 20:52’de 158 Sahil Güvenlik İhbar Hattı’na kayıp ihbarı yapılan Ozan Karabulut (22) Ve Serhat Özkuran (37), KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları ve Havacılık Birlik Komutanlığı’na ait arama kurtarma helikopterleri tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti neticesinde, bugün saat 06:05’de Çatalköy Sahili’nin 2,5 deniz mili açığında ve genel sağlık durumları iyi durumda bulunmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Karabulut ve Özkuran’ın, KKTCSG-03 tarafından denizden alınarak gerekli sağlık işlemlerinin yapılması için ambulans ile Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

(tak)

Bu haber toplam 1569 defa okunmuştur