1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Deniz Plaza'dan ilk galibiyet
Deniz Plazadan ilk galibiyet

Deniz Plaza'dan ilk galibiyet

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 takımsal Bilardo Ligi’nde 8. Hafta geride kalırken Deniz Plaza Spor Kulübü ilk galibiyetinin sevincini yaşadı.

A+A-

Takımsal Bilardo Ligi'nde üst sıradakilerin şampiyonluk mücadelesi devam ederken alt sıralarda da puan mücadelesi sürüyor.

Ligin 7. haftasına puansız giren tek takım olan Deniz Plaza Spor Kulübü Mağusa Spor Derneği ile oynadığı karşılaşmadan 4-2 galibiyet ile ayrılarak ilk puanlarını elde etmenin mutluluğunu yaşadı. Bu galibiyetin ardından ligde puansız takım kalmadı.

Ligin 7. haftasının en önemli karşılaşması ise Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Mağusa Gelişim Akademisi arasında oynandı. 1. ve 2. sıradaki takımların mücadelesinde büyük çekişme yaşanırken rakibi Mağusa Gençlik Akademisi'ni 4-2 mağlup eden Doğu Akdeniz Üniversitesi rakibi ile puanlarını eşitlemeyi başardı. 

Ligin 8. haftasını bay geçen Doğu Akdeniz Üniversitesi bir maç eksiği ile liderliği Mağusa Gelişim Akademisi'ne bırakırken gözünü 9. haftada oynayacağı Alsancak Belediyesi ve Akdeniz Spor Birliği karşılaşmalarına çevirdi.

Ligde 7. haftanın başarılı takımlarından bir diğeri ise Baf Ülkü Yurdu oldu. Baf Ülkü Yurdu 7. haftada Lefkoşa Türk Belediyesi'ni 4-2, 8. haftada ise Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği'ni 5-1 mağlup ederek zirvede 2. sıraya yerleşti. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Baf Ülkü Yurdu ligde ilk yarının son haftasında oynayacağı Mağusa Gençlik Akademisi karşılaşmasına kilitlendi.

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur