1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Deniz Eyleminde arbede!
Deniz Eyleminde arbede!

Deniz Eyleminde arbede!

Gençlerle işletme sahibi arasında çıkan arbede büyüdü, iki genç yaralandı

A+A-

Gemikonağı’ndaki Mardinli Restoran’da işletmenin hizmetinden yararlanmadan ve ücret ödemeden denize girmek isteyen gençlerle işletme arasında çıkan arbede büyüdü. İşletme sahiplerinin, olay yerine giden polis ekipleri önünde gençlere kesici alet olduğu iddia edilen bir cisim ile saldırdığı ve yaralananların olduğu öğrenildi. YENİDÜZEN, yaralanan iki gencin polis eşliğinde Cengiz Topel Hastanesi’ne götürüldüğü, diğer eylemcilerin ise Lefke Karakolu’nda olduğu bilgisine ulaştı.

 

Plaj tartışmasına soruşturma

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada S.O., D.O. ve A.O. isimli üç restoran işletmecisinin, denize ücret ödemeden girmek isteyen H.A. ve R.K’yi darp ettiği ve küfredip bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yarattığı gerekçesiyle hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Ayrıca, ücret ödemeden denize girmek isteyen H.A. isimli genç hakkında da ‘işletme sahibiyle birbirlerini karşılıklı darp ettikleri’ gerekçesiyle yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

 

Konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“Bugün Gemikonağı'nda Mardinli Restorana ait plajda, bir grup aktivistin ücret ödemeden denize girmek istemesi ile restoran işletmecileri ve aktivistler arasında çıkan tartışma sonrası, Mardinli restoran işletmecisi S.O'nun aktivist H.A. ile birbirlerini karşılıklı darp ettikleri ayrıca S.O'nun adı edilenlere küfredip bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yarattığı, yine restoran işletmecisi D.O'nun aktivist R.K'yi darp edip adı edilene küfrettiği ve yine restoran işletmecisi A.O'nun aktivist H.A'ya vurmak suretiyle darp ettiği ve adı edilene küfrettiği tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam etmektedir.”

Bu haber toplam 16285 defa okunmuştur
Etiketler : ,