1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Demirören’e çok teşekkürler”
“Demirören’e çok teşekkürler”

“Demirören’e çok teşekkürler”

Spor Bakanı Serdar Denktaş TFF girişiminden memnun

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldiği görüşmede Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Kıbrıs’ta temsilcilik açma girişimi “muhteşem” diye niteledi.

TFF’nin Kıbrıs’ta bir temsilcilik açmak için girişimde bulunmasının, kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Denktaş, “Bu ülkenin sadece spordan sorumlu bakanı olarak değil, aynı zamanda eski bir sporcusu ve vatandaşı olarak bunun muhteşem bir girişim olduğunu söylüyorum. Bu benim beklediğimin çok üzerinde bir adım. Sayın Demirören’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Zaman zaman aksi sesler çıkacak”
Ankara’da bulunduğu sürede KKTC’deki futbol kulüplerinin, TFF’nin girişimiyle ilgili doğru olmayan yaklaşımlarda bulunduğunu öğrendiğini belirten Denktaş, döner dönmez bu konuyu ele alacağını vurguladı.

“Bu girişimin yıllardan beri özlediğimiz bir girişim olduğunu söyleyebilirim. Zaman zaman böyle aksi sesler çıkacak, biz yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Birlikte yapabileceğimiz çok güzel projeler var. Sporcularımızın dünyaya açılabileceği yer, anavatan Türkiye. Nasıl bir formülle bunu hayata geçirebiliriz diye spor dairemiz bir çalışma başlattı” diyen Serdar Denktaş, gençlerin kendi kısır döngüsünden kurtulup dünyaya açılabileceğini kaydetti.
Denktaş, Kılıç ile gerçekleştirdiği görüşmede KKTC ile Türkiye arasındaki bağların en sıkı şekle gelmesi gerektiğini de vurguladı.

Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur