1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirören ve Blatter’e mektup
 Demirören ve Blatter’e mektup

Demirören ve Blatter’e mektup

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye’ye bedelsiz giden futbolcular konusunu bir kez daha TFF’ye taşıdı, FIFA konu hakkında bilgilendirildi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye kulüplerine bedelsiz giden futbolcular konusu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’e mektup yazarak konunun çözümü ile ilgili bir kez daha yardım istedi. Daha önce yapılan girişimlerde FIFA’nın adının ön plana çıktığı hatırlatılan açıklamada ilgili mektubun ayrıca FIFA Başkanı Joseph Blatter’e de dağıtımının yapıldığı belirtildi.

Sertoğlu: “Girişimimiz devam ediyor”
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptığı açıklama şöyle: “Son günlerde, ülkemiz kulüplerinin yetiştirdiği genç ve yetenekli futbolcuların, Türkiye'deki kulüplere bedelsiz olarak gitmesi konusu, kulüplerimizi ve ülke futbolunu zor durumda bırakmaya devam etmektedir. Geçmişte bu konu ile ilgili birçok girişim yaptığımız malumunuzdur. Gelinen bu aşamada, konu ile ilgili girişimlerimize devam etmekteyiz”

Demirören’e mektup yazıldı, Blatter’e dağıtımı yapıldı
“Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e bir mektup yazarak konunun çözümü ile ilgili bir kez daha yardım istedik. Hatırlanacağı gibi, geçmişteki konuşmalarda, hep FIFA ön plana çıkarılarak bu girişimlerimiz sonuçsuz kalmıştı. Ancak, bu kez Sayın Yıldırım Demirören'e gönderdiğimiz mektubun dağıtımını, FIFA Başkanı Sayın Joseph Sepp Blatter'e yaparak, FIFA'nın da konudan haberdar olmasını sağladık”

“Gayretlerimiz sürecek”
“Ülkemizde yetişen gençlerimizin ve yine ülke futboluna hizmet eden kulüplerimizin öncelikli olarak saygınlığını korunması, bu bağlamda da kulüplerimizin maddi olarak mağduriyetlerinin önlenmesi hususunda tüm gayretlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim”

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur