1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirel güven tazeledi
Demirel güven tazeledi

Demirel güven tazeledi

Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Genel Kurulu gerçekleştirildi

A+A-

Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu'nda başkanlığa yeniden Niyazi Demirel seçildi. Geçtiğimiz gün Lefkoşa Sporcu Eğitim Merkezi'nde saat 15:00'de gerçekleştirilen 9'uncu Olağan Genel Kurul'un Divan Başkanlığını Kürşat Dünki, yardımcılıklarını ise Tufan Şimşek ile Ahmet Şafak yaptı.

Divan Başkanlığının seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden Genel Kurul'da 2014 yılı Faaliyet Raporu ile Mali Rapor okunarak oy çokluğu ile aklandı. 13 üye kulüpten 12'sinin hazır bulunduğu genel kurulda tüzük gereği üyelik aidatlarını yatıran 6 kulüp oy kullanabildi.

Faaliyet ve Mali Raporun aklanmasının ardından geçilen başkanlık seçiminde tek aday olan Niyazi Demirel oyçokluğu ile yeniden üç yıllığına Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanlığına seçilirken, 2015 Faaliyet Programı da oylanarak kabul edildi.

Daha sonra geçilen ödül töreninde 2014 yılında başarılı olan ve belge almaya hak kazanan sporcuların belgeleri ile uluslararası şampiyonalarda başarılı olan sporcu ve antrenörlerin ödülleri verildi.

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur