1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Değişim erken başladı
Değişim erken başladı

Değişim erken başladı

Süper Lig’de yer alan 14 kulübün 3 tanesinde şu an teknik direktör bulunmazken, bir takımda teknik adam değişikliği yaşandı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in başlamasına bir aydan kısa bir süre kala takımlar hazırlıklarını sürdürürken, bazı kulüplerde teknik adamlar görevlerini bıraktı. Süper Lig’de yer alan 14 kulübün 3 tanesinde şu an teknik direktör bulunmazken, bir takımda teknik adam değişikliği yaşandı.

Geride bıraktığımız 2014 – 2015 sezonunda 14 Süper Lig ekibi 6 tanesi sezon içerisinde teknik adam değişikliğine giderken yeni sezon başlamadan 4 kulüpte teknik adamlar görevlerinden ayrıldı.

Dört kulüpte ayrılık
Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Bostancı Bağcıl’da teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Solkanat görevinden ayrılırken, kısa bir süre önce Ahmet Soğukpınar Binatlı’daki görevini bırakma kararı aldı. Yeni bir yapılanma içerisine giren GAÜ Çetinkaya’da takımın başına getirilen Turan Altay da geride bıraktığımız hafta içerisinde görevinden ayrılırken yerine Toygar Davulcu getirildi. Ligin doğu bölgesi ekiplerinden Y.Boğaziçi’nde takımın başına getirilen Kılıçali Kahraman da görevini bırakan isimler arasında yer aldı.

Takım   Teknik Direktör
Binatlı   Yok
B.Bağcıl  Yok
Cihangir  Mehmetali Özgürgün
Değirmenlik  Ahmet Zaifoğlu
Doğan TB  Caner Oshan
GAÜ Çetinkaya Turan Altay, Toygar Davulcu
K.Kaymaklı  Vehbi Özerem
G.Birliği  Ahmet Ogan
Lefke   Bülent Aytaç
Mağusa TG  Ali Oraloğlu
Mormenekşe  Eralp Şerifoğlu
Türk Ocağı  Hasan Topaloğlu
Y.Boğaziçi  Yok
Yenicami  Emre Perçinci

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur