1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Değirmenlik’ten Kıbrıslı Rum takviye
Değirmenlik’ten Kıbrıslı Rum takviye

Değirmenlik’ten Kıbrıslı Rum takviye

Kiralık Transfer Dönemi dün tamamlanırken Birinci Lig ekiplerinden Değirmenlik, Kıbrıslı Rum futbolcu kontenjanından yararlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Fedearsyonu (KTFF) tarafından belirlenen Kiralık Transfer Dönemi tamamlandı. 17 Eylül’de başlayan transfer dönemi dün akşam üzeri tamamlandı. Kiralık transfer dönemi içerisinde takımlar ayrıca yabancı futbolculara da imza attırdı. Yabancı futbolcu transferi 9 Ekim’de tamamlanacak.

Değirmenlik’ten Kıbrıslı Rum takviye
KTFF’nin daha önce yaptığı düzenleme çerçevesinde Değirmenlik, Kıbrıslı Rum futbolcu transfer etti. Güney Kıbrıs Birinci Lig ekiplerinden Ermis’te forma giyen Dimitri Vasilou isimli futbolcuya dün KTFF’de imza attıran Değirmenlik, böylelikle bu kontenjandan yararlanan ilk takım oldu. Biliğindiği gibi KTFF daha önce yaptığı açıklamada Süper Lig’de 1, Birinci ve İkinci Lig’de 2’şer Kıbrıslı Rum futbolcunun yerli statüde oynayabileceğini belirtmişti.

Bağcıl’da imzalar atıldı
Süper Lig’in iddialı takımlarından Bostancı Bağcıl, daha önce anlaşmaya vardığı ve antrenmanlarına çıkardığı futbolculara imza attırdı. KTFF’de İbrahim Çıdamlı, Türkkan Delideniz, Sabri Selden, Raif Selden ve Cenkay Yarışan’a imza attıran Bağcıl yerli transferi tamamladı.

Çetinkaya’da işlem tamam
Süper Lig’in Lefkoşa ekiplerinden Çetinkaya, Kiralık Transfer Dönemi’nin son gününde daha önce anlaşma sağladığı yerli ve yabancı futbolculara imzalarını attırdı. Başkan Cemal Bulutoğluları’nın da yer aldığı KTFF’de Kpah Sherman, İbrahim Faye, Hüseyin Küsbeci, Ahmet Gardiyanoğlu, Zeki Çetinkol, sarı kırmızılı kulübe imza attılar.

MTG’de üç imza
Süper Lig’in doğu bölgesi ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, transferin son gününde üç imza attırdı. Çetinkaya’dan alınan Hüseyin Kayalılar’ı renklerine bağlayan MTG, yabancı kontenjanına Pele’yi alırken, kaleci Uygar Üngör’e de imza attırdı. Kiralık Transfer Dönemi’nde gerçekleşen transferleri  KTFF’nin bugün yayınlaması bekleniyor.

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur