Davulcu: “Ortada büyük bir başarı var”

Davulcu: “Ortada büyük bir başarı var”

Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu, geride kalan 12 haftadaki performanstan memnun

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz hafta büyük çıkışta olan Türk Ocağı’nı mağlup ederek rakibinin yenilmezlik serisini sonlandıran Cihangir’de, Değirmenlik maçı hazırlıkları başladı. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Toygar Davulcu, Değirmenlik maçının bölge derbisi olduğunu ve böyle maçların sonucunun kestirilmesinin çok güç olduğunu belirtti. Davulcu ayrıca Cihangir’in başarılı bir 12 hafta geride bıraktığını söyledi.

“Yannick’in yokluğu etkileyecek”

Değirmenlik maçına orta alanda Yannick’ten yoksun çıkacaklarını ve bunun kendilerini etkileyeceğini ifade eden Davulcu, “Yannick’in yokluğunda taktiksel anlamda değişikliğe gitmem gerekecek. Kafamda Yannick’siz bir takım çıkardım, maçta olumlu yansıyıp yansımayacağını göreceğiz.”dedi.

“Bildiğim, başıma geldi”

Sezon başından beridir aynı 11 oyuncu ile oynadıklarını ve dar bir rotasyona sahip olduklarını ifade eden Davulcu, “Oyuncularımın dinlenme şansı maalesef olmadı. Küçük sakatlıkları olan oyuncularımı da oynatmak durumunda kaldım ve bu onların performanslarını da olumsuz etkiledi.”diye konuştu. Oyuncularının fiziksel olarak bu haftalarda yorgunluklar yaşadığının net olduğunu sözlerine ekleyen başarılı teknik adam, “Sezon başında bildiğim durum başıma geldi diyebilirim. Daha önceki takımlarımda da bunu yaşadığım için bununla bir şekilde başa çıkabilirim.”dedi.

“Büyük fotoğrafa baktığımda…”

Davulcu, “Büyük fotoğrafa baktığımda, bana göre ortada büyük bir başarı vardır. 12 haftada aldığımız 22 puan değerlidir. Bu yüzden takımımın geldiği noktadan ve uyumdan memnunum.”diye konuşarak, önemli olanın bunu lig sonuna kadar devam ettirmek olduğunu söyledi.

 

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.