1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Davaya yine erteleme
Davaya yine erteleme

Davaya yine erteleme

Serdarlı’nın Yüksek İdare Mahkemesi’ne açtığı dava 4 gün ertelendi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Serdarlı’nın Yüksek İdare Mahkemesi’ne (YİM) açtığı dava 21 Ağustos Cuma gününe ertelendi. Serdarlı’nın kendilerine Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından savunma hakkı tanınmadığı gereçkesi ile YİM’e açtığı davaya yine erteleme geldi. 6 Ağustos Perşembe günkü davada KTFF avukatı Tahir Seroydaş’ı dinleyen Yüksek Mahkeme Yargıcı Gülden Çiftçioğlu, Çetinkaya’nın da yer alması için davayı 17 Ağustos’a ertelemişti. Dünkü duruşmada taraflardan Çetinkaya ve Serdarlı hazır bulunurken, KTFF’nin itirazını dosyalanmadığı gerekçesi ile dava 4 gün sonraya, 21 Ağustos Cuma gününe ertelendi. Serdarlı başkanı Taşer Büyükadam duruşma sonrası YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada KTFF İdare Amiri’nin izinli olduğu için yer almadığını ve itirazın dosyalamadığı gerekçesi ile ertelemenin geldiğini belirtti.

Futbolcularda tedirgin bekleyiş
Öte yandan KTFF tarafından üyelikten ihraç edilen Serdarlı’da yer alan futbolcular bekleyiş içerisinde. Başka kulüplerin talip olduğu futbolcular, kulüplerinden transferleri için izin isterken Serdarlı’nın futbolculara YİM’deki davayı beklemeleri gerektiğini ilettiği öğrenildi. Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği ve liglerin açılmasına bir aylık bir sürenin kaldığı şu dönemlerde, futbolcuların belirsizlikten dolayı rahatsız olduğu ve transferlerinin gerçekleşmemesi sebebiyle tedirgin olduğu belirtildi.

Davanın beklenmesi söylendi
Serbest transfer hakkı bulunan Salih Küçükoğlu ve bonservisi ile birlikte Türk Ocağı’na verilen Kaan Arsu’nun yanında, anlaşma gereği bonservisini alan Burak Sarıkaya takımdan ayrılmıştı. Kadroda yer alan Ümit Genç, Hasan Bahtıkara, Hüseyin Taşçı, Cengiz Arapbayram, Ali Küçükoğlu ve İsmet Paşa Pehlivan gibi futbolculara başka kulüpler talip olurken, Serdarlı’nın davanın beklenmesi gerektiğini iletmesi, futbolcuların transferinde belirsizlik yaşanmasına neden olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur