1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. DAÜ’ye kayıtları devam ediyor
DAÜ’ye kayıtları devam ediyor

DAÜ’ye kayıtları devam ediyor

DAÜ Giriş Sınavı’nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları devam ediyor.

A+A-


Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Giriş Sınavı’nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları devam ediyor.
DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kayıtların 7 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden edinilebilir.
KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde üniversite başvuru kabulleri de devam ediyor.
Öte yandan, 2015 – 2016 Akademik Yılı için, İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitimini sürdüren DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakultesi’ne yapılacak GCE kontenjanı başvurularının 21 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edeceği ve GCE tıp kontenjanlarının sonuçlarının 26 Ağustos 2015’te açıklanacağı belirtildi.
DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde eğitime başlayacak öğrenciler 3. sınıf sonrasında eğitimlerine İstanbul’da Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam edeceklerdir.
Konu ile ilgili detaylı bilgiye DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden veya 630 1217 numaralı telefondan veya registrar@emu.edu.tr adresinden ulaşılabilir. TAK

Fotoğraflar: Arşiv

Bu haber toplam 2030 defa okunmuştur