1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. DAÜ’nün gururu oldu
DAÜ’nün gururu oldu

DAÜ’nün gururu oldu

DAÜ mezunu İslamı, Arnavutluk’ta Dekan Yardımcısı oldu

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 2003 yılı mezunu Gjergji Islami Arnavutluk’ta eğitim veren Politeknik Tiran Üniversitesi’nin Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi’nde Dekan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürüyor.

Mezun olduktan sonra Arnavutluk’a döndüğünü belirten Islami, akademik kariyer yolunu tercih ettiğini belirterek DAÜ’de almış olduğu eğitimin kariyerinde büyük rol oynadığına dikkat çekti. DAÜ’de geçirmiş olduğu zaman ve aldığı eğitimden dolayı her zaman gurur duyduğunu dile getiren Islami, DAÜ’nün uluslararası standartlarda  büyük ve güçlü bir üniversite olduğunu vurguladı. DAÜ’de eğitimin oldukça kaliteli olduğuna inandığını belirten Islami, eğitimini DAÜ’de tamamlamaktan dolayı oldukça gururlu olduğuna da değindi.

Politeknik Tiran Üniversitesi ile DAÜ Arasında İşbirliği
Islami, geçtiğimiz günlerde Politeknik Tiran Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari ile mezun olduğu DAÜ’yü ziyaret ederek, Mimarlık Fakültesi yetkilileri ve öğrencileri ile biraraya geldi. Ziyaret esnasında iki üniversite ve iki fakülte arasında işbirliği protokolleri de imzalandı. DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Hoşkara, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Olgaç Türker ile Politeknik Tiran Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari ve Dekan Yardımcısı Gjergji Islami, iki fakülte arasında ilişkileri güçlendirecek protokole imza koydular.
Gerçekleştirilen protokoller kapsamında her iki üniversite arasında öğrenci ve akademik personel değişimi yapılabileceği gibi araştırma ve bilgi paylaşımları da yapılabilecek.

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur