1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. DAÜ’lü tasarımcılar uluslararası jüri üyesi
DAÜ’lü tasarımcılar uluslararası jüri üyesi

DAÜ’lü tasarımcılar uluslararası jüri üyesi

7 – 14 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ve yarışma 15.000 üyesi bulunan ‘’Creative Union of Artists of Russia’’ tarafından organize ediliyor

A+A-

 

Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 17. si düzenlenecek olan Uluslararası Modern Sanat ve Tasarım Fuarı ve Yarışmaları ‘’Russian Art Week’’ (RAW)  kapsamında Doğu Akdeniz Üniversitesi  (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü  öğretim üyesi Doç. Dr. Banu Tevfikler ile İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu uluslararası jüri üyesi olarak davet aldılar.

7 – 14 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ve yarışma 15.000 üyesi bulunan ‘’Creative Union of Artists of Russia’’ tarafından organize ediliyor. Tasarım ve sanat alanlarında oluşturulan yarışma kategorilerine her yıl birçok ülkeden binlerce profesyonel sanatçı, tasarımcı katılmaktadır. Tasarım ve sanat öğrencileri kategorileri de bulunan fuar/yarışmada dünyanın birçok üniversite ve sanat/tasarım okullarından öğrenciler ile öğretim üyeleri de çok sayıda atölye çalışmaları ve söyleşilerle bir araya geliyorlar.

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur