1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. DAÜ’lü öğrenciler Mustafa Sandal konseri ile eğlendi
DAÜ’lü öğrenciler Mustafa Sandal konseri ile eğlendi

DAÜ’lü öğrenciler Mustafa Sandal konseri ile eğlendi

DAÜ “Hoşgeldin Gecesi”, pek çok eğlenceli etkinlik ve görkemli Mustafa Sandal konseri ile tamamlandı. 

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda devam eden Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 21. Oryantasyon Günleri kapsamında 25 Eylül  Salı akşamı düzenlenen “Hoşgeldin Gecesi”, pek çok eğlenceli etkinlik ve görkemli Mustafa Sandal konseri ile tamamlandı. 
Geceye; DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Tanju Besler, Mali İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevin Uğural, Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sonuç Zorlu Oğurlu, İdari ve Teknik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naciye Doratlı, Senato üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve Mağusa Halkı katıldı. 

d1-025.jpg
Yeni kayıtlı öğrencilerin üniversiteye gelişlerini kutlamak için gerçekleştirilen “Hoşgeldin Gecesi” saat 19:00’da, DAÜ Stadyumu’nda başladı. 
Gecede; DAÜ Kıbrıs Halk Dansları Topluluğu gösterisi ve DAÜ Müzik Kulübü – Abandoned Town konserinin yanı sıra, Türkiye’nin sevilen sanatçısı Mustafa Sandal, binlerce öğrenciye unutamayacakları bir gece yaşattı. Özellikle son dönemde çıkarmış olduğu “Reset” isimli single çalışmasıyla yeniden dikkatleri üzerine çeken Mustafa Sandal, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. 
 

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur
Etiketler :