1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. DAÜ-SEN ve DAÜ BİR-SEN'den KINAMA
DAÜ-SEN ve DAÜ BİR-SENden KINAMA

DAÜ-SEN ve DAÜ BİR-SEN'den KINAMA

DAÜ-SEN ve DAÜ BİR-SEN milletvekili Doğuş Derya’ya UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün mecliste yaptığı saygısız davranışı kınadı.

A+A-

DAÜ-SEN ve DAÜ BİR-SEN milletvekili Doğuş Derya’ya UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün mecliste yaptığı saygısız davranışı kınadı. İki örgütün ortak yapığı basın açıklamasının tam metni şöyle:

"22 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Meclis oturumunda oylama yapılırken UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün milletvekili sayın Doğuş Derya’ya göstermiş olduğu saygısız davranışı bizleri şaşırtmamış ancak derinden üzmüştür. Ülkemizde kadına şiddetin ortadan kaldırılması için mücadele ederken, böylesi bir olayın yaşanması kabul edilemez. Doğuş Derya gibi insanlar bu ülkenin vicdanıdırlar; bu ülkenin sesidirler. Doğruları söyleme ve bu ülkeyi daha güzel günlere götürme çabası içinde olan Doğuş Derya’ya yönelik tepki aslında egemenliğinin sarsıldığını farkına varan erkek egemen düzenin gösterdiği çağ dışı bir tepkidir.  Halkın temsilcisi Sayın Doğuş Derya’ya yapılan davranış ülkemizdeki tüm kadınlara karşı yapılan saygısızlıktır. Bu davranışı kınıyoruz."

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur
Etiketler :