1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DAÜ plaj futbolunda buluştu
DAÜ plaj futbolunda buluştu

DAÜ plaj futbolunda buluştu

‘Barsolina’, ‘Furious’, ‘5 Star’, ‘Valencia Bakü’, ‘Azerbaycan’, ‘Lions’ ve ‘Rekreasyon’ adlı futbol takımları yer aldı.

A+A-

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Toplumsal Hizmet Kulübü tarafından dört yıldır DAÜ Deniz Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel Futbol Turnuvası Toplumsal Duyarlılık Merkezi Yönetim  Kurulu Üyesi Dr. Nazenin Ruso koordinesinde gerçekleştirildi.
DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi’nin de katkı koyduğu turnuvada ‘Barsolina’, ‘Furious’, ‘5 Star’, ‘Valencia Bakü’, ‘Azerbaycan’, ‘Lions’ ve ‘Rekreasyon’ adlı futbol takımları yer aldı. 
Turnuvada  özellikle İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Nijerya, Kamerun, KKTC ve TC uyruklu öğrenciler mücadele etti. Çok çekişmeli geçen turnuvada şampiyonluğu ve kupayı DAÜ’den katılan ‘Furious’ adlı takım elde ederken, turnuva ikincisi Girne Gençlik Evi’nden katılan ‘Barsolina’ , üçüncüsü  ise yine DAÜ’den katılan geçen yılın şampiyonu olan ‘5 star’ oldu. 
Turnuva sonunda DAÜ’lü şampiyon gençler ise ev sahipliği yaptıkları için kupalarını SOS Gençlik Evi’ne hediye  ettiler ve önemli olanın dostluk olduğunu vurguladılar. Madalyalar etkinlik koordinatörü Dr. Ruso ve Sosyal ve Kültürel  İşler DAÜ Rektör Koordinatörü Tuncer Tuncergil  tarafından takdim edildi. DAÜ Rektör Koordinatörü Tuncer Tuncergil, planlanan tüm organizasyonların ses getirdiğini, fakat böylesi sorumluluk anlamı yüksek organizasyonların onlar için çok daha özel olduğunu belirterek, bu sebepten dolayı tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür etti.

Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur