1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. DAÜ “IV. Liselerarası Müzik Festivali’nde liseliler coştu
DAÜ “IV. Liselerarası Müzik Festivali’nde liseliler coştu

DAÜ “IV. Liselerarası Müzik Festivali’nde liseliler coştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) “IV. Liselerarası Müzik Festivali” Perşembe günü Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) “IV. Liselerarası Müzik Festivali” 25 Nisan 2013, Perşembe günü, 09:30 – 14:30 saatleri arasında, Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Heyday Müzik sponsorluğunda gerçekleştirilen IV. Liselerararası Müzik Festivali’nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin değişik bölgelerinden 10 lise müzik performanslarını sergiledi.

Söz konusu etkinlikte müzik grupları onar dakikalık süreyle biri yöresel ezgilerden oluşan iki şarkılık performanslarını sergilediler. Etkinlik kapsamında festival alanında yiyecek ve içecek stantları da kurularak DAÜ’ye bağlı akademik birimler de standlar açarak dileyen öğrencilere bölümler hakkında bilgi aktardılar.
Söz konusu festivale KKTC liselerinden Erenköy Lisesi, Gazimağusa Türk Maarif Koleji, Namık Kemal Lisesi, Polat Paşa Lisesi, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Lefkoşa Türk Lisesi, 20 Temmuz Fen Lisesi, Anafartalar Lisesi ve Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi katıldı. Festival sonunda gerçekleştirilen tören ile festivale katılan liselere DAÜ Öğrenci İşleri ve Bilişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa K. Uyguroğlu tarafından plaket ve sertifika takdim edildi.

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur
Etiketler : , ,