1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. DAÜ, gazeteciler ile işbirliği protokolü imzaladı
DAÜ, gazeteciler ile işbirliği protokolü imzaladı

DAÜ, gazeteciler ile işbirliği protokolü imzaladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bugün saat 15:00’de DAÜ Rektörlüğü’nde gerçekleştirilen iş birliği protokolüne DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve KTGB adına Başkan Sami Özuslu imza attı. 

Söz konusu imza töreninde konuşan Prof. Dr. Osam, DAÜ’nün sosyal sorumluluk ve akademiye verdiği önem üzerinde durarak KTGB ile güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını vurguladı. Özuslu’ya yeniden seçildiği görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. Osam, iki kurum arasındaki iş birliklerinin güçlenerek devam edeceğini aktardı.

Özuslu gerçekleştirdiği konuşmasında KTGB adına DAÜ’ye teşekkürlerini ileterek, DAÜ gibi köklü, büyük ve güçlü bir eğitim kurumu ile iş birliği içerisinde olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Özuslu, DAÜ ile birçok güzel işlere imza atacaklarına inandığını ve iş birliği protokolünün bir başlangıç olduğunu aktardı. İş birliği imza töreninde DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova da hazır bulundu. 

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur