Dartsta dev adım

Dartsta dev adım

Dünyanın en büyük dart örgütü ve Dünya Dart Federasyonu’nun kurucu üyesi olan British Darts Organisation’nun (BDO) Ekim 2019’da düzenleyeceği profesyonel darts açılış turnuvası ülkemizde yapılacak.

A+A-

Dünyanın en büyük dart örgütü ve Dünya Dart Federasyonu’nun kurucu üyesi olan British Darts Organisation (BDO)’nun Ekim 2019’da düzenleyeceği profesyonel darts açılış turnuvasının adını alırken, ev sahipliğini üstleniyoruz.

15 Ekim 2019-22 Ekim 2019 tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan “Northern Cyprus Open” ve “Northern  Cyprus Masters” turnuvaları erkekler ve kadınlarda, hem “A”, hem “B” kategorilerinde gerçekleşecek.

66 üye ülkeden oluşan ve profesyoneller için turnuvalar düzenleyen BDO ile uzun bir süredir yapılan görüşmeler sonucu pozitif bir adım atılarak, ilk kez ülkemizin adını alarak yapılacak bu turnuvalar için 10 yıllık bir anlaşma yapıldı ve her yıl ayni ayda (Ekim) devam edecek.

 

Davutoğlu: “Büyük başarı”

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, önemli bir başarının altına imza attıklarını vurgularken, ilk kez darts adına bir açılım olduğunu ve bundan sonra bu açılımların devam edeceğini söyledi.

Kısır bir döngüde canla başla mücadele sergilediklerini hatırlatan Davutoğlu, önümüzdeki günlerde “Northern Cyprus Open” ile ilgili detayların şekilleneceği ve tüm detayları kamuoyu ile paylaşacağını açıkladı.

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.