1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dartsa sponsor desteği
Dartsa sponsor desteği

Dartsa sponsor desteği

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, yeni sezonda liglerin isim hakkı konusunda anlaşmaya vardığı Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu, yeni sezonda liglerin isim hakkı konusunda anlaşmaya vardığı Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. ile sözleşme imzaladı.

Darts Federasyonu Lokali’nde önceki gün yapılan imza töreninde bir yıllık sponsorluk anlaşmasına Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu ile Efes Pilsen Cypex Co.Ltd Satış Şefi Murat Piro imza koydu.

Sponsorluk anlaşması gereği bu yıl Süper Lig, Birinci Lig “A” ve “B” grupları Efes Pilsen Süper Darts Ligi, Efes Pilsen Birinci Darts Ligi altında oynanacak.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, darts sporuna her zaman destek veren Efes Pilsen Cypex Co. Ltd. yetkililerine teşekkür etti.

Darts sporunu yeni bir yapıya kavuşturmak için yönetim olarak büyük çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Davutoğlu, “Bu yolda destek veren, yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Bu yıl darts yine Efes Pilsen adı altında oynanacak. Tüm takımlara, hakemlere 27 Ekim’de başlayacak sezonda başarılar dilerim” dedi.

Cypex Co. Ltd Satış Şefi Murat Piro ise yaptığı konuşmada, darts sporuna katkıda bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve yeni sezonda tüm darts camiasına başarılar diledi.

Basınla kahvaltı

Darts Federasyonu’nun geleneksel hale getirdiği sezon öncesi spor basını ile kahvaltıda buluşma toplantısı bu sezon yine yapılıyor. Darts Federasyonu Yönetim Kurulu, spor yazarları ile 21 Ekim Salı günü saat 9.30’da Lefkoşa Eziç Restoran’da yapılacak kahvaltıda bir araya gelinmesi konusunda karar aldı.

Her kurumdan iki spor yazarının davet edileceği toplantıya Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu’nun yanı sıra Cypex Co.Ltd yetkilileri de davet edilecek.

Bu haber toplam 1157 defa okunmuştur