1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dartçılar Viyana’da yarışacak
Dartçılar Viyana’da yarışacak

Dartçılar Viyana’da yarışacak

26-28 Haziran tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana kentinde yapılacak Uluslararası Açık Darts Turnuvası’na Darts Federasyonu 13 kişilik kafile ile katılıyor

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, Avusturya’nın Viyana kentinde yapılacak Uluslararası Açık Darts Turnuvası’na katılmak üzere bugün ülkeden ayrılıyor. 

Uluslararası Darts Federasyonu tarafından düzenlenen ve Hotel Viyana South’ta gerçekleştirilecek şampiyona yarın başlayacak.

28 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şampiyonada ülkemizi 13 kişilik Darts Federasyonu Karması’nın yanı sıra, kendi imkanlarıyla katılacak sporcular temsil edecek.

Darts Federasyonu Asbaşkanı Tansu Tilki’nin kafile başkanlığını yapacağı kafilede, Cemal Gingi, Uğur Barani, Elmas Çocuk, Erkan Canbolat, Tanser Tilki, Mustafa Behlül, Salim Özeren, Faik Amcaoğlu, Emir Kasapoğlu ve Samiran Çoban sporcu, Avşın Kanatlı antrenör, Kamil Kolcu ise basın olarak yer alıyor. Darts Federasyonu kafilesi 29 Haziran Pazartesi günü yurda dönecek.  Federasyon başkanı Gürtap Davutoğlu ve Disiplin Kurulu Üyesi Av.Uygar Kalmaz, federasyon tarafından Viyana’da olacak.

Bu haber toplam 932 defa okunmuştur