1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Darp soruşturmasına 1 gün tutukluluk
Darp soruşturmasına 1 gün tutukluluk

Darp soruşturmasına 1 gün tutukluluk

Lefkoşa’da meydana gelen ‘Vahim Zarar’, ‘Ciddi Darp’, ‘Tecavüzkâr Alet Taşıma’ suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar S.D., M.A., A.K., ve M.E.G., ek süre talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen ‘Vahim Zarar’, ‘Ciddi Darp’, ‘Tecavüzkâr Alet Taşıma’ suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar S.D., M.A., A.K., ve M.E.G., ek süre talebi ile mahkemeye çıkarılırken, B.B.’nin olayla bağı olmadığı belirlendi ve serbest bırakıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Kazım Sevinç, olguları aktardı.

Polis,  zanlıların 4 Ekim tarihinde. Lefkoşa Hasane Ilgaz Sokak üzerinde bir taraf olup, aralarında çıkan sözlü tartışmadan dolayı diğer bir taraf olan Lefkoşa'da sakin Tugay Şeytan ve Eren Hacımusaoğlu'nu elleri ve ayakları ile ciddi şekilde darp edip Emre Hacımusaoğlu'nun burnunun kırılmasına ve sebebiyet vererek vahim ve bedensel zarara uğrattıklarını anlattı.

Polis, tahkikatın devam ettiğini, aranmakta olan zanlılar,  alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirtip, bu aşamada 5 zanlının da poliste 1 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer, zanlıların 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Etiketler : ,