1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Darp olayında zanlılara yurt dışına çıkış yasağı
Darp olayında zanlılara yurt dışına çıkış yasağı

Darp olayında zanlılara yurt dışına çıkış yasağı

Girne’de önceki gece alkol tesiri altında araç kullanarak, NS 755 plakalı araç sürücüsü A.T. ve arabada yolcu olarak bulunan M.T.’nin önünü kesen M.U. ve A.B., dün yeniden mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Fehime ALASYA

Girne Naci Talat Caddesi üzerinde önceki gece alkol tesiri altında araç kullanarak, yolda başka bir aracın önünü kesen ve sürücüsü ile yanındaki yolcuya vuran LJ 009 plakalı araç sürücüsü M.U. ve A.B. aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Lapta istikametine doğru seyreden NS 755 plakalı araç sürücüsü A.T. ve arabada yolcu olarak bulunan M.T.’nin önünü kesen M.U. ve A.B., araçlarından çıkardıkları muşka ile A.T.’nin kafasına, M.T.’nin ise yüzüne vurarak dişinin kırılmasına neden olmuşlardı.

M.U. ve A.B.’nin aracında ise biri 19 cm diğeri 15 cm uzunluğunda iki adet bıçak bulan polis, olayda kullanılan muşkayı bulamadı.

M.U. ve A.B.aleyhinde alınan 3’er günlük tutukluluk süresi dün olarak zanlılar yeniden teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

 

Serbest kaldılar

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak, 5’er bin TL nakdi, 100’er bin TL şahsi ve KKTC vatandaşı 2’şer kefilin 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmalarına karar verdi.

Bu haber toplam 2454 defa okunmuştur
Etiketler : ,