1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Dans Müziğinin En Güzel Örnekleri
Dans Müziğinin En Güzel Örnekleri

Dans Müziğinin En Güzel Örnekleri

Dans Müziğinin En Güzel Örnekleri

A+A-


Ersin KAŞİF

Temmuz sıcağının son günündeyiz. 2016’nın en sıcak ağustos günlerinin başlamasıyla birlikte plajları ve gece kulüplerini canlandıracak, dans pistlerinde sıkça duyacağımız eğlenceli şarkılar birbiri ardına piyasaya çoktan çıkmışlar bile.

David Guetta, Robin Schulz, Tinie Tempah gibi bilinen isimlerin yanında Carla’s Dreams, The Parakit gibi isimler de bu sene oldukça iddialı şarkılarla geliyor.

İşte! bu yaza damgasını vuracak EDM şarkılarından birkaçı: David Guetta – This One’s For You (feat. Zara Larsson): Enerjisiyle yaz aylarını güzelleştirmeyi başaran David Guetta, yeni dans hiti ‘This One’s For You (feat. Zara Larsson) ile bu defa 5 hafta içerisinde Spotify’da  50 milyondan fazla, YouTube’da ise 39 milyon dinlenmeyi başardı.

Şarkının Euro 2016’da mücadele eden her ülkenin renklerine bürünen klibini burdan izleyebilirsiniz:http://www.thisonesforeuro2016.com/  iTunes, Spotify ve Shazam listelerinde de aynı iddiasını koruyarak Top 10’a girmeyi başaran Guetta’nın bu çok beğenilen enerjik dans parçasını mutlaka dinleyin!

‘This One’s For You’yu iTunes üzerinden indirmek için ise: http://apple.co/1WtSvAI linke girmeniz yeterli. Carla’s Dreams  – ‘Sub Pielea Mea (Midi Culture Remix)’: 2012 yılında Dobra Robert tarafından müzikal bir proje olarak başlatılan Rusça, Romence ve İngilizce olarak derledikleri şarkılarla adından sıkça söz ettiren Carla’s Dreams, bu yaz Sub Pielea Mea (Midi Culture Remix) ile Shazam listelerini kasıp kavurmaya başladı bile.

Kimliklerini gizli tutan bu esrarengiz  grubun Sub Pielea Mea (Midi Culture Remix) isimli şarkısı bu yaz dans pistlerini sallayacak gibi görünüyor. Galantis ‘No Money’: Sınırları aşıp Spotify’da 137 milyon çalınmayla en fazla çalınan 10. şarkı olmayı başaran ‘No Money’ dans müziğinde şarkı yazımına yeni bir standart belirliyor.

2014’te Coachella festivalinde inanılmaz bir performans sergileyen Galantis, her yeni çıkardığı şarkıyla listeleri bir kez daha alt üst etti. Madden ‘Golden Light feat. 6AM ’: Bu sene çıkışıyla birlikte Spotify’da inanılmaz bir başarı yakalayan Madden, ‘Golden Light’ ile radyolarda sıkça duyacağımız şarkılardan biri olmayı garantiliyor.

Spotify’da dünya çapınca en çok çalınan ilk 100 şarkı arasına giren ‘Golden Light’  Norveçli sanatçı  Marius Njøstad’ın ilk hiti.

Piyano çalmaya 7 yaşında başlayan Njøstad, organik piyano soundunu 2016 EDM anlayışıyla birleştirerek elektronik dans müziğine yepyeni bir soluk getiriyor. The Parakit ‘Save Me (feat. Alden Jacob)’: 2016 Yazının en sevilen şarkılarından biri olmaya aday olan ‘Save Me’ ile The Parakit Fransa’dan çıkıp Shazam listelerinde hızlı bir yükselişe geçmişti.

Bu akılda kalıcı şarkı için çekilen orijinal video klibi izlemek için: http://bit.ly/28IetK1 link sizi bekliyor.

Tinie Tempah ‘Mamacita’: “Disc-Overy” ve “ Demonstration” albümleriyle jenerasyonunun en önemli sanatçılarından biri olmayı başaran Tinie Tempah başarılı kariyerine 16 Eylül’de yayınlanacak üçüncü albümüyle “YOUTH” ile devam ediyor!

Bu güzel albümün en güzel habercilerinden biri de Tinie’nin en yeni single’ı ‘Mamacita’. Latin ritmlerinin ve Salsa groove’unun müthiş ahengini yansıtan olan bu şarkıyı dinlemenizi öneriyorum.

Robin Schulz ‘Heatwave (feat. Akon)’: Elektronik müziğin usta isimlerinden Robin Schulz yeni single’ı ‘Heatwave’de süperstar Akon ile bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yıllarda çıkardığı sayısız hit sayesinde uluslararası sahnede büyük başarı elde eden Robin Schulz, yeni şarkısında çıtayı bir kademe daha yukarı taşımayı başarıyor.

Akon ile birlikte kaydettikleri bu enerjik şarkıyı iTunes üzerinden hemen indirmek için:http://apple.co/28KvSBy  linke tıklamanız yeterli olacak.  Bu yaz dans pistlerinde sıkça karşılaşacağınız bu şarkıları kaçırmayın! (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 274. Sayısı

Adres Kıbrıs 274. Sayısı