1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde üçüncü hafta başladı
Dairelerde üçüncü hafta başladı

Dairelerde üçüncü hafta başladı

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın üçüncü hafta açılış maçında Hazine Muhasebe Dairesi ile Devlet Hastanesi karşı karşıya geldi.

A+A-

Devlet daireleri arası düzenlenen ve bu yıl 5’incisi organize edilen halı saha futbol turnuvasında üçüncü hafta gollü başladı. İkinci kez Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında A grubu takımları üçüncü hafta maçlarını tamamladı.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın üçüncü hafta açılış maçında Hazine Muhasebe Dairesi ile Devlet Hastanesi karşı karşıya geldi. İlk devresi başa baş ve çekişmeli geçen karşılaşmada takımlar araya 2-2 ile girdi. İkinci devre Devlet Hastanesi oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve rakibini 7-5 mağlup ederek 3 puanı almayı başardı.

Gecenin diğer maçında ise Merkezi Cezaevi Dairesi ile Sivil Havacılık Dairesi karşı karşıya geldi. Üçüncü haftaya gol averajıyla lider giren Merkezi Cezaevi Dairesi rakibine 6-4 ile boyun eğince liderlik koltuğunu kaybetmiş oldu. Sivil Havacılık Dairesi bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken ikili averajda da rakibinin üzerine çıkmış oldu.

Alınan bu sonuçların ardından Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası A Grubunda üçüncü haftayı Devlet Hastanesi 9 puanla lider tamamladı ve kayıpsız yoluna devam eden takım takım oldu. Liderin ardından ise Sivil Havacılık Dairesi ve Merkezi Cezaevi Dairesi 6’şar puanla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

Turnuvada üçüncü haftanın kapanış maçları bugün B Grubunda oynanacak. Program şöyle:

Bugün
Saat 20.00: Telefon Dairesi - İhtiyat Sandığı
Saat 21.00: Elektrik Dairesi - Jeoloji Maden Dairesi
Saat 22.00: Din İşleri Dairesi - Gelir ve Vergi Dairesi

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur