1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde şampiyonluk günü
 Dairelerde şampiyonluk günü

Dairelerde şampiyonluk günü

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve şampiyonluk maçları bu akşam oynanıyor

A+A-

Hasan Ramdan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon bu akşam belli oluyor. Göçmenköy Halı Sahasında devam eden turnuvada üçüncülük maçı saat 18.30'da Telefon Dairesi ile Gelir ve Vergi Dairesi arasında, final ise saat 19.30da Elektrik Dairesi ile Jeoloji ve Maden Dairesi arasında oynanacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen devlet daireleri arası futbol turnuvasında 2015’in finalinde Jeoloji Maden Dairesi ile Elektrik Dairesi karşı karşıya gelecek.

Bu yıl ikinci kez Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleşen turnuvada final maçı 19.30’da başlayacak. Uzun süredir devam eden turnuvada şampiyonluk maçı öncesi üçüncülük karşılaşması yapılacak.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da İbrahim Özsoy tarafından organize edilen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Futbol Turnuvası Göçmenköy Halı Sahası’nda yapılmakta.

Üçüncülük ve final maçlarının ardından düzenlenecek törenle dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verilecek.

Turnuvaya katılan tüm takımlara ve hakemlere katılım belgesi yanında Hasan Ramadan Cemil anı plaketi da takdim edilecek. Turnuva boyunca haberlere yer veren basın kuruluşlarına da ödül verilecek törende centilmen seçilen takımlara da özel ödül takdim edilecek.

Turnuvada en centilmen seçilen takımlar Sivil Havacılık Dairesi ile Telekomünikasyon Dairesi oldu.

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur