1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde şampiyon Jeoloji Maden
Dairelerde şampiyon Jeoloji Maden

Dairelerde şampiyon Jeoloji Maden

Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Jeoloji Maden Dairesi şampiyon oldu

A+A-

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası önceki akşam yapılan final karşılaşmaları ile tamamlandı. Göçmenköy Halı Sahası’nda yaklaşık 1,5 ay boyunca devam eden turnuvada şampiyon Jeoloji Maden Dairesi takımı oldu.

Her yıl olduğu gibi İbrahim Özsoy tarafından organize edilen turnuvada üçüncülük maçında Telefon Dairesi ile Gelir ve Vergi Dairesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 6-5 kazanan Telefon Dairesi turnuva üçüncüsü oldu, Gelir ve Vergi Dairesi ise dördüncülüğü elde etti.

Turnuvanın final maçında Jeoeloji Maden Dairesi ile Elektrik Dairesi karşı karşıya geldi. İlk devreden farklı üstünlüğü yakalayan Jeoloji Maden Dairesi, ikinci devre bir ara kontrolü rakibini kaptırdı. Elektrik dairesi farkı 3 sayıya düşürse de son bölümlerde Jeoloji Maden Dairesi bulduğu gollerle farkı açtı ve finalde 10-4 galip gelerek yenilgisiz şampiyon oldu. Turnuvada ilk yılında final oynayan Elektrik Dairesi ise ikinciliği elde etti.

Finalist takımlardan birer futbolcuya ödül

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası finaline Türkiye ve ülkemizden özel misafirler geldi. Turnuvanın 5 yıl önce başlamasına öncülük eden milletvekili Ersin Tatar yanında, Ramadan Cemil İşletmeleri yöneticileri ve personeli ile şirketin çalışmakta olduğu uluslararası firma temsilcileri de finale geldi.

Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil ödül töreninde yaptığı konuşmada final için resmi protokol daveti yapılmadığını ve merhum Hasan Ramadan Cemil’i sevenlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek turnuvaya katılanlara teşekkür etti, şampiyon Jeoloji Maden Dairesi’ni kutladı.
Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil’in davetlisi olarak ülkemize gelen Arçelik A.Ş. Uluslararası Satış Bölge Direktörü Murat Büyükerk ödül töreninde takımlara sürpriz yaparak çok anlamlı bir ödül verdi. Turnuvada final oynayan takımlardan birer futbolcu kura çekilerek belirlendi ve eşleri ile birlikte, şirket olarak sponsor oldukları Barcelona futbol takımının stadını gezmeye ve maçını izlemeye götüreceğini açıkladı. Törende yapılan kura çekiminde finalist takımlaran birer futbolcu belirlendi ve sürpriz ödülün sahibi oldu.

Gelecek yıl şampiyon takım Barcelona’ya

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 2016 organizasyonuna büyük ödül kondu. Tören sonrası futbolculara müjdeyi veren Arçelik A.Ş. Uluslararası Satış Bölge Direktörü Murat Büyükerk gelecek yıl şampiyon olacak takımı Barcelona’ya götüreceğini açıkladı.

Turnuvada her yıl özel ödül verilen centilmen takımlar yanında, mücadele eden tüm takımlara, hakemlere ve organizasyona katkı koyan basın kuruluşlarına ödüller takdim edildi.

Turnuvada bu yıl centilmenliği Telekomünikasyon Dairesi ile Sivil Havacılık Dairesi elde ederken, takımlara kupa, madalya ve plaketler Ramadan Cemil İşletmeleri yetkilileri ile misafirler tarafından verildi.

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur