1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde heyecan artıyor
Dairelerde heyecan artıyor

Dairelerde heyecan artıyor

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta ilk maçları oynandı

A+A-

Devlet daireleri arası gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvasında ikinci hafta maçları oynanıyor. Hasan Ramadan Cemil adına gerçekleştirilen turnuvada A grubunda ikinci maçlar oynandı.

Bu yıl 5‘incisi gerçekleştirilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası Göçmenköy Halı Sahası’nda devam ediyor. Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve Pazartesi-Çarşamba akşamları oynanan maçlarla süren Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci haftanın açılış maçlarında toplam 23 gol atıldı.


Hazine Muhasebe Dairesi ile Merkezi Cezaevi Dairesi Müdürlüğü arasında oynanan gecenin ilk maçı nefes kesti. İlk devreyi 5-0 önde tamamlayan Merkezi Cezaevi Dairesi Müdürlüğü ikinci devre aynı direnci gösteremedi. Hazine Muhasebe Dairesi takımı ikinci devreye daha toparlanmış başladı ve arka arkaya goller buldu.

Cezaevi ve Sivil Havacılık galip
Maçın son anlarına 6-5 önde giren Merkezi Cezaevi Dairesi Müdürlüğü karşılaşmayı bu skorla tamamlamayı başardı ve önemli 3 puanın sahibi oldu. Gecenin ikinci maçında ise turnuvaya bu yıl ilk kez katılan Sivil Havacılık Dairesi ile Telekomünikasyon Dairesi takımları karşılaştı. Mücadeleyi 8-4 kazanan Sivil Havacılık Dairesi oldu.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta bugün (12 Ağustos Çarşamba) oynanacak maçlarla devam edecek.

Alınan sonuçlar ve program şöyle:
A Grubu
Hazine Muhasebe Dairesi - Cezaevi Dairesi: 5-6
Telekominikasyon Dairesi - Sivil Havacılık Dairesi: 4-8
Devlet Hastanesi  (H) 3-0

B Grubu
Saat 20.00: Telefon Dairesi - Elektrik Dairesi
Saat 21.00: İhtiyat Sandığı - Din İşleri Dairesi
Saat 22.00: Gelir ve Vergi Dairesi - Jeoloji Maden Dairesi

Bu haber toplam 938 defa okunmuştur